Grozil je in napadel zaposlenega v lokalu, zatem pa divjal z avtom

Policisti so v petek sredi dneva dobili obvestilo, da moški v enem od koprskih lokalov grozi in fizično napada zaposlenega. Možje v modrem so se pogovorili s 26-letnim prijaviteljem. Povedal je, da je prišel v lokal 56-letnik iz Šoštanja, ki ga je večkrat udaril in mu grozil, zatem pa lokal zapustil. Policisti zadevo obravnavajo kot kaznivo dejanje. Čez eno uro pa so jih obvestili, da po Semedelski cesti divja osebni avto audi A4, celjske registracije. Vozil ga je isti 56-letnik.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

KOPER > Zapeljal je čez semedelski most, pred krožiščem podrl prometni znak in zapeljal v krožišče v napačno smer, zatem pa zdivjal proti Olmu. Ker ni vozil po sredini prometnega pasu, je zapeljal najprej v desno odbojno ograjo, od tam ga je odbilo v levo odbojno ograjo in nazaj v desno stran, kjer ni več ograje in je zapeljal z vozišča.

Policisti so ugotovili, da je avto vozil 56-letnik, vozilo pa je odjavljeno iz prometa od januarja. Vozniškega dovoljenja nima, odklonil je preizkus z alkotestom, na vozilu je imel nameščeni različni registrski tablici.

Za kršitve mu sledi enotni obdolžilni predlog, zaradi nedostojnega vedenja do uradne osebe na kraju pa plačilni nalog. Prislužil si je tudi kazensko ovadbo za izrečene grožnje policistu (kaznivo dejanje napad na uradno osebo).


Najbolj brano