Bežeče vozilo so izsledili v Knežaku, a voznika ni bilo v njem

V petek po 18. uri so policisti na cesti proti Pivki ustavljali osebni avto, ki na znake ni ustavljal, temveč je pospešeno peljal naprej. Policisti so zapeljali za njim. Bežal je po makadamu proti Knežaku. Vozilo so izsledili v Knežaku, vendar voznika ni bilo v njem. Nadaljujejo z zbiranjem informacij.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > V Hrvatinih je nekdo vlomil v hišo in lastnikom odnesel nekaj gotovine (hrvaške kune).

Trčili so v srne

V petek zvečer je najprej na cesti med Divačo in Lokvijo voznik z avtomobilom trčil v srno. Zatem je na cesti med Križem in Dobravljami voznica avtomobila povozila srno. Nato pa je še voznik avtomobila trčil v srno na cesti med Divačo in Kozino. V srno so trčili tudi z gasilskim vozilom, in sicer na cesti med Ribnico in Bujami.

Tudi v soboto zvečer sta voznika trčila v srno, in sicer na cesti Hruševje-Bolk in na cesti Orehek-Tatre.

V vseh primerih so bile poškodovane srne, poškodbe pa so bile tudi na vozilih.

Iz vozička sta izpuhtela denarnica in telefon

V eni od koprskih trgovin je v soboto nekdo ženski iz otroškega vozička ukradel denarnico in telefon. Takoj zatem je poskušal večkrat na različnih bankomatih dvigniti denar, nekajkrat tudi uspešno. Policisti zbirajo informacije.

Ukradli so računalnik, uro in nakit

V Kopru je nekdo vlomil v stanovanje. Lastniku so ukradli tablični računalnik lenovo, moško ročno uro festina, zlat prstan in zlato verižico.

“Srake” v kleteh

V Kopru so vlomili v pet kleti. Iz dveh niso odnesli ničesar, ostali lastniki pa še ugotavljajo, če jim kaj manjka.

Vlomilec je odnesel orodje in stroje

V Izoli je nekdo vlomil v barako, od koder je odnesel različno orodje in stroje, v skupni vrednost približno 1000 evrov.

Ilegalne migracije

Od petka, od 7. ure do danes, do 7. ure so policisti na območju Policijske uprave Koper obravnavali 24 oseb, ki so ilegalno prestopile mejo med Hrvaško in Slovenijo. 15 oseb bodo po zaključenih postopkih vrnili na Hrvaško. Devet državljanov Irana pa je zaprosilo za mednarodno zaščito.


Najbolj brano