Bežal pred policisti in pobegnil na travnik

Policisti so včeraj popoldne v Tolminu ustavljali 34-letnega voznika avtomobila znamke renault clio, ki pa na znak policistov ni ustavil in je z vožnjo nadaljeval proti vasi Poljubinj. Na Rodnah pri Tolminu je brez smerokaza zavil proti industrijski coni in s pospešeno vožnjo nadaljeval skozi vas Poljubinj.

 Foto: STA
Foto: STA

TOLMIN > V omenjenem naselju je ustavil na dvorišču blizu ene od hiš, zapustil avto in zbežal čez travnike v neznano. Med nevarno vožnjo med Tolminom in Poljubinjem je voznik storil več prekrškov in ogrožal druge udeležence v prometu. O nevarni vožnji 34-letnika, zoper katerega je izrečen ukrep začasnega odvzema vozniškega dovoljenja, je policija obvestila tudi Državno tožilstvo v Novi Gorici. Prav tako je bilo ugotovljeno, da so bile na osebnem vozilu nameščene registrske tablice, ki ne pripadajo omenjenemu vozilu.

Vozilo so zasegli. Policisti bodo pobeglega 34-letnega voznika kazensko ovadili na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Policisti dodatno preiskujejo primer nevarne vožnje in pozivajo vse, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije, da se zglasijo ali pokličejo policiste policijske postaje Tolmin (Trg 1. maja 4, 5220 Tolmin, (05) 381 49 00, elektronski naslov: pp_tolmin.pung@policija.si ) oziroma najbližji policijski postaji ali pokličejo znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.


Najbolj brano