Ankarančan namerno čelno trčil v Sežančana, nato mu s palico stolkel avto

V petek ob 10.49 je 54-letni Sežančan policistom prijavil, da mu je nekdo poškodoval avto. Izkazalo se je, da se je vanj namerno zaletel 47-letni Ankarančan, ki se je zatem nad avtomobilom znesel še s kovinsko palico. Povzročil je za 30.000 evrov škode.

 Foto: STA
Foto: STA

SEŽANA > Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je prijavitelj peljal po Partizanski cesti in v križišču zavil levo proti terminalu. Opazil je, da se mu iz nasprotne smeri približuje avto, ki ga je vozil 47-letni Ankarančan, zato je pričel ustavljati. Ankarančan pa je z vozilom zavil na nasprotni vozni pas in se namerno zaletel čelno v njegovo vozilo.

Po trčenju je 47-letnik izstopil iz vozila, vzel kovinsko palico (pajser) in se napotil proti vozilu Sežančana, ki je pobegnil. Zatem se je Ankarančan znesel s palico nad vozilom in povzročil za 30.000 evrov škode.

Ankarančan se je odpeljal proti domu, kjer so ga policisti tudi izsledili. Policisti obravnavajo kazniva dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu, poškodovanja tuje stvari in groženj.


Najbolj brano