36-letnik vznemirjal občane in nato še brcnil policista

Včeraj, nekaj pred 21. uro so policisti prejeli obvestilo, da moški v Ilirski Bistrici razgraja in vznemirja prebivalce. Policisti so odšli na kraj, kjer jih je 36-letnik žalil, zatem pa je tudi brcnil policista in ga poškodoval. Vročekrvneža so pridržali, obravnavan pa bo zaradi kaznivega dejanja poskusa preprečitve uradnega dejanja, sledi mu tudi plačilni nalog zaradi kršitev zakona o javnem redu in miru.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > V Kopru je nekdo ukradel gorsko kolo znamke scott, tip ascot 920, modro zelene barve, vredno 500 evrov.

Vlomilca v Vanganelu in na Škofijah

V Vanganelu je nekdo vlomil v barako ob njivi in ukradel kopačico.

Na Škofijah pa je nekdo vlomil v kontejner na njivi, iz katerega je ukradel samohodno kosilnico znamke mtp in nahrbtno kosilnico znamke tomos.

Z dvema promiloma za volanom

Ob 0.20 so policisti v Sežani ustavili 63-letnega voznika osebnega avtomobila in ga preizkusili z alkotestom, ki je pokazal rezultat 1.08 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog.

V tolminski trgovini ukradli računalnika

Danes so policisti obravnavali tatvino tabličnih računalnikov v eni od trgovin v Tolminu. Po prvih zbranih podatkih je neznani storilec včeraj pozno popoldne iz zaklenjene vitrine ukradel dva tablična računalnika. Podjetje je oškodovano za približno 1170 evrov.


Najbolj brano