12-letnik v Izoli s skuterjem izsilil prednost in se hudo poškodoval

Včeraj nekaj minut pred 14. uro so policisti prejeli obvestilo o prometni nesreči v Izoli, v kateri je bil udeležen otrok. Na kraju so policisti ugotovili, da je 12-letni otrok s skuterjem zapeljal na glavno cesto in pri tem izsilil prednost 29-letnemu vozniku osebnega vozila. Otrok se je v nesreči huje poškodoval. Za mamo sledi hitri postopek.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Na Šaredu je nekdo z dvorišča stanovanjske hiše ukradel kovček z baterijskim vrtalnikom in škatlico z nastavki.

Ni bila pijana

V Luciji so policisti ustavili 53-letno voznico osebnega avtomobila in jo preizkusili z alkotestom. Ta je sicer pokazal negativen rezultat, zato so opravili še postopek za prepoznavo znakov vožnje pod vplivom prepovedanih drog, ki pa je bil pozitiven na kanabis. Strokovni pregled je odklonila. Policisti so ji odvzeli vozniško dovoljenje, izdali plačilni nalog, sledi pa ji še obdolžilni predlog.

38-letnik pregloboko pogledal v kozarec

Včeraj popoldne so policisti v Luciji pridržali 38-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je alkotest pokazal rezultat 0,58 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi mu obdolžilni predlog, naložili pa so mu tudi plačilni nalog.

Zagorela smreka v Sežani

Ob 23.39 je zagorela smreka ob hiši v Sežani. Požar so pogasili sežanski gasilci, policisti so opravili ogled kraja. Zadevo še preiskujejo.

Pijan za volanom

Ob 23.48 so policisti pri Kopru ustavili osebni avto, ki ga je vozil 65-letni voznik. Odredili so mu preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,64 miligramov alkohola na liter izdihanega zraka. Ker se z rezultatom ni strinjal, so mu policisti odredili še strokovni pregled, ki ga je tudi opravil. Sledi mu obdolžilni predlog in plačilni nalog.

Ilegalne migracije

Na območju koprske policijske uprave so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali sedem tujcev, ki so prišli v Slovenijo nelegalno, in sicer dva državljana Afganistana pri Zabičah, pri Podgorju pa pet državljanov Rusije. Postopki še potekajo, sporočajo s koprske policijske uprave.


Najbolj brano