Ostanite informirani

Na Primorskih novicah spoštujemo zasebnost uporabnikov naših storitev, zato z vašimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno in skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Da bomo lahko tudi v prihodnje ohranili povezanost zgrajeno na zaupanju, vas naprošamo, da v nadaljevanju vpišete elektronski poštni naslov na katerega že sedaj prejemate spletne novice in izberete vsebine, ki jih želite prejemati tudi v prihodnje. Z izborom vsebin in potrditvijo privolitve za izbrane vrste sporočil, boste oddali vašo privolitev za obdelovanje vašega elektronskega naslova do preklica.

Na podlagi vaše izrecne privolitve lahko na osnovi individualne analize branih člankov, vaših zanimanj (zlasti analize branih novic, klikov na ponujene povezave) in anketiranja oblikujemo vaš osebnostni profil, ki je osnova za prilagojeno komuniciranje. Na podlagi vašega profila je nato odvisno, katere vsebine in novice boste prejemali od nas, kako pogosto vam bomo pošiljali sporočila in preko katerih kanalov.
 
Vašo privolitev lahko kadarkoli brezplačno prekličete, prav tako pa se lahko odjavite od prilagojenega obveščanja s klikom na povezavo odjava, ki se nahaja na dnu vsakega sporočila ali s pisno izjavo, ki nam jo pošljete na elektronski naslov: info@primorske.si.