Zadetek Mihe Blažiča

Za primorskimi nogometnimi zdomci ni posebej uspešen vikend. Ne ekipno ne posamično. Med strelce se je vpisal Miha Blažič.

 Foto: STA
Foto: STA

V Rusiji je Miha Mevlja odigral vso tekmo za Zenit iz St. Peterburga, ki je v gosteh le remiziral 3:3 z Arsenalom iz Tule.

V italijanski prvi ligi je Valter Birsa za Chievo igral od 67. minute, njegovo moštvo pa je doma z 1:2 izgubilo z Interjem. V drugi ligi je Palermo, pri katerem je Aljaž Struna na zelenici prebil vso tekmo, doma s 3:0 premagal Avellino. Enej Jelenič je igral do 73. minute za Carpi, ki je v gosteh klonil pred Parmo z 1:2. Miha Zajc bo z vodilnim Empolijem drevi v derbiju kroga gostoval pri Frosinoneju.

V švicarski prvi ligi je Domen Črnigoj za Lugano, ki je v gosteh s 3:4 klonil pred Grasshoppersom, vstopil v igro v 57. minuti.

Na Poljskem je Goran Cvijanović odigral vso tekmo za Kielce, ki so v ligi za prvaka doma z 0:3 izgubile z Jagiellonio. V ligi za obstanek so Piast Gliwice, za katere je Saša Aleksander Živec prebil na igrišču vseh 90 minut, remizirale (0:0) s Pogonom iz Szczecina.

Na Madžarskem je Miha Blažič igral vso tekmo in dosegel gol za drugouvrščeni Ferencvaros, ki je doma remiziral 2:2 s Paksijem. V avstrijski drugi ligi je Zlatko Dedić odigral vso tekmo za vodilni Innsbruck, ki je v gosteh z 1:2 izgubil pri Kapfenbergu.


Najbolj brano