Z zmago spet na prvo mesto lestvice

Odbojkarice Gen-I Volleyja so po treh zaporednih porazih spet okusile slast zmage. V zaostali tekmi 10. prvoligaškega kroga so Novogoričanke doma z gladkih 3:0 premagale Formis in spet zasedle vrh prvenstvene lestvice.

 Foto: Zdravko Primožič/FPA
Foto: Zdravko Primožič/FPA

NOVA GORICA > Vrag je očitno odnesel šalo. Včeraj v novogoriškem taboru niso želeli ničesar prepustiti naključju. Dvoboja s Formisom se je prva šesterka, ki je prebila na igrišču vso tekmo, lotila zavzeto in odločno. V prvem nizu tekmicam niti niso pustile do vodstva. Novogoričanke so bile boljše in hitro uveljavile kakovostno razliko.

Gen-I Volley : Formis 3:0

Športna dvorana, gledalcev 150 sodnika Pevc, Jovanovič; po nizih: 12, 13, 18.

Gen I Volley: Kovačić 4, T. Blažič, Ferlinc, Zbičajnik, Perić 4, Zaplotnik, Lucas, Valikonja Grbac 10, Kolbl, P. Blažič, T. Lipicer Samec 19, Zampedri, Grudina 8, Ščuka 11. Trener: Vasja Samec.

Formis z nekdanjima novogoriškima odbojkaricama Tejo Bavdaž (4 točke) na igrišču in Aleksandro Milosavljević na klopi se je približal na 5:6, vse ostalo pa je bilo v znamenju novogoriških “strel”, ki so prvi niz dobile po dobrih 15. minutah. Tudi v drugem nizu so tekmicam, ki so vodile le na začetku, prepustile le drobtinice. V tretjem nizu so gostje nudile nekaj več odpora, a gladka zmaga, ki so jo Novogoričanke vknjižile po dobri uri igre, ni bila vprašljiva.


Najbolj brano