Vrača se Živjo nogomet

Po velikonočnem zatišju so ljubiteljski igralci malega nogometa spet zelo aktivni. Dvoranski so nadaljevali s tretjo SFL in ligo obalnih veteranov, za otvoritev na prostem pa so poskrbeli v Rožni dolini na Goriškem.

Utrinek z uvodnega turnirja sezone na prostem v  Rožni dolini na 
Goriškem. Foto: Igor Mušič
Utrinek z uvodnega turnirja sezone na prostem v Rožni dolini na Goriškem. Foto: Igor Mušič

V tretji državni ligi, v kateri igrajo ekipe s Koprskega, so odigrali 17. krog. Vodilni Black&White je izgubil skoraj vso prednost. Na drugo mesto so se le s točko zaostanka prebili Bruhoti.

V ligi obalnih veteranov so odigrali 22. krog, po katerem pa na vrhu ni prišlo do sprememb. Še naprej vodi Black&White pred Rex Regnumom in Circolom.

V soboto se je v Rožni Dolini pri Novi Gorici začela sezona turnirjev Živjo nogomet. Na uvodnem je med enajstimi ekipami zmagala koprska Banda di Popo pred novogoriškim moštvom Deset v pol, AKK Šempetrom in ekipo ŠD Vrhpolje. Naslednji turnir te serije bo v soboto v Mengšu.

Že v petek bo sicer na vrsti naslednji primorski turnir na prostem. Športno društvo Otalež v tem kraju na Cerkljanskem pripravlja dvodnevni turnir Lazec za štiričlanska moštva. Prijave in informacije: Damjan Zajec, tel 031-77-56-31 im


Najbolj brano