Najprej odbojka, potem pa rokomet

Prvoligaški konec tedna bo v dvoranskih športih z žogo bogatejši za nadaljevanja ženskega rokometnega prvenstva. V Kopru bosta jutri dva primorsko obarvana ženska obračuna -odbojkarski in rokometni.

Ankaranske odbojkarice bi si s pričakovano drevišnjo zmago zelo 
olajšale nadaljevanje sezone. Foto: Zdravko Primožič/FPA
Ankaranske odbojkarice bi si s pričakovano drevišnjo zmago zelo olajšale nadaljevanje sezone. Foto: Zdravko Primožič/FPA

Košarka

Helios : Sixt Primorska (jutri ob 19. uri). Pred Koprčani je še drugo gostovanje pri Heliosu v treh dneh. Po ligi ABA 2 bo šlo jutri za točke v državnem prvenstvu, kjer Primorska prav tako prepričljivo vodi. Zmaga domačih : zmaga gostov - 40:60.

Odbojka

Salonit Anhovo : Šoštanj Topolšica (jutri ob 19. uri). Dvoboj sosedov na lestvici, v katerem morajo Kanalci zmagati, če želijo obdržati priključek z vodilno trojico in se hkrati otresti zasledovalcev na četrtem mestu. 60:40.

Luka Koper : Gen-I Volley (jutri ob 16.30). Derbiji so nepredvidljivi, a kakovost je nesporno na strani gostij. Je pa res, da so Koprčanke pred tednom dni doma odščipnile niz Kamničankam, Novogoričanke pa so se opekle v Savinjski dolini. 30:70.

Ankaran Hrvatini : Ljutomer (jutri ob 19. uri). Ankarančanke so gladko opravile z zadnjeuvrščenimi Ljutomerčankami že na gostovanju. Doma bodo bržkone ponovile vajo. 65:35.

Rokomet

Žurd Koper : Mlinotest (jutri ob 19. uri). Obe primorski zasedbi bi v boju za četrto mesto potrebovali zmago, točko pa bi sprejeli s stisnjenimi zobmi. Zmaga domačih : remi : zmaga gostij - 40:20:40.


Najbolj brano