Dostojen odpor borbenih Primorcev

V 10. krogu A2 Triglav regionalne vaterpolo lige je na olimpijskem mestnem bazenu, ki ga že dva meseca pospešeno končujejo, gostoval Radnički iz Kragujevca. Srbsko moštvo, ki se nahaja pri vrhu lestvice, je upravičilo vlogo velikega favorita in zmagalo z 10:7 (2:1, 4:0, 4:4, 0:1).

 Foto: Zdravko Primožič/FPA
Foto: Zdravko Primožič/FPA

KOPER > Za domače so zadetke dosegli Djordje Šormaz 3, Lorenzo Zadeu 2 in Teo Galić 1. Vratar Marko Prcać je zbral 13 obramb.

“Še dobro smo se držali. Na začetku smo dobili preveč golov iz igre, ko pa smo to popravili, smo se tudi približali na tri gole zaostanka in tekmo pripeljali do konca s še znosnim zaostankom,” je povedal najbolj izkušen koprski igralec Teo Galič. Koprčani bodo v soboto gostovali v Šibeniku pri drugouvrščenem Solarisu.

Sicer se je zadnji konec tedna začelo tudi slovensko državno prvenstvo. Ljubljana Slovan je doma izgubila proti Triglavu s 4:9, Branik Maribor pa je v Banja Luki premagal domači Borac z 8:7. Tretja tekma uvodnega kroga med Koprom Primorsko in Kamnikom bo v bazenu Bonifika v sredo ob 20. uri.


Najbolj brano