Gwyneth Paltrow z muzikalom cilja na Broadway

Igralka Gwyneth Paltrow bo v vlogi producentke na odrske deske Broadwaya skušala spraviti muzikal Head Over Heels o priznani ženski zasedbi The Go-Go's. Muzikal se bo posvečal zgodbi rockeric, ki slovijo po svojih nalezljivih pop-rock skladbah, kakršna je Vacation, je pisala francoska tiskovna agencija AFP.

Gwyneth Paltrow Foto: Wikipedia
Gwyneth Paltrow Foto: Wikipedia

NEW YORK > The Go-Go's so ena najuspešnejših ženskih zasedb na rockerski sceni, na kateri sicer dominirajo moški. Njihovi začetki segajo v Los Angeles leta 1970, ravno v obdobje, ko je v tem mestu odraščala Gwyneth Paltrow. Pevka skupine Belinda Carlisle si je zgradila tudi uspešno samostojno kariero in podpisuje uspešnice, kot sta Mad About You ter Heaven Is a Place on Earth.

Članice zasedbe bi pred 30 leti, če bi jim kdo omenil, da bodo njihove skladbe zaživele v muzikalu, vzkliknile: “Seveda bodo na Broadwayu!”, a v resnici temu ne bi verjele.

Iz opisa muzikala je mogoče razbrati, da gre za temačno odisejado, v kateri prihaja do menjav vlog, pojavljajo se ljubosumni ljubimci, vanjo pa so vpete tudi številne romance in škandali. Režiral bo Michael Mayer, ki med drugim podpisuje rockerski muzikal o skupini Green Day, naslovljen American Idiot.

Premiera muzikala Head Over Heels je napovedana za 24. april v gledališču The Curran iz San Francisca, kdaj natanko bo muzikal osvajal Broadway, pa za enkrat ni znano, še povzema AFP.


Najbolj brano