V Opatijo prihajajo Sum 41

12 let po svojem prvem nastopu na Hrvaškem, se kanadski pop punkerji Sum 41 vračajo v našo neposredno bližino. V sklopu turneje, na kateri promovirajo svojo novo ploščo Order in decline, se bodo ustavili v Letnem gledališču v Opatiji.

Sum 41 bodo v Opatiji predstavili svoj novi album Order in 
Decline Foto: Selbymay/Wikipedia
Sum 41 bodo v Opatiji predstavili svoj novi album Order in Decline Foto: Selbymay/Wikipedia

OPATIJA > Začetki kariere kanadske zasedbe Sum41 segajo v daljno leto 2001, ko je luč sveta ugledal njihov prvenec All Killer No Filler. Zasedba je takrat svetu predstavila revolucionarni, s himničnimi melodijami in uporniškmi besedili oplemeniteni pop punkovski zvok, ki je obnorel generacije po vsej zemeljski obli. Singli, kot so Fat Lip, In Too Deep, Still Waiting in Motivation so zasedbo pripeljali na sam vrh svetovnih glasbenih lestvic. Po več kot 15 milijonih prodanih plošč, sedmih studijskih albumih , nominacije za nagrado Grammy, dveh nagradah Juno, in nagradi Kerrang!, so se Sum 41 uveljavili kot naslednjiki legendarnih skate punkerjev Blink 128.

Svoj doslej najagresivnejši in najbolj dinamičen album Order in Decline, ki so ga leta 2019 izdali pod okriljem založbe Hopeless records, bodo v opatijskem letnem gledališču predstavili 11. junija.


Najbolj brano