Vlom v bencinski servis na Ajševici

Danes zgodaj zjutraj so neznanci vlomili v prostore bencinskega servisa na Ajševici.

Danes zgodaj zjutraj je neznanec vlomil v prostore bencinskega 
servisa na Ajševici.  Foto: Leo Caharija
Danes zgodaj zjutraj je neznanec vlomil v prostore bencinskega servisa na Ajševici.  Foto: Leo Caharija

AJŠEVICA > Danes zjutraj so občani opazili povečano število policijskih patrulj na območju Ajševice. Tiskovni predstavnik novogoriške policijske uprave Dean Božnik je za PN potrdil, da so okoli 5. ure prejeli obvestilo o vlomu v omenjeni bencinski servis, od koder je izginila večja količina tobačnih izdelkov in elektronskih cigaret. “Višina nastale materialne škode se še ocenjuje, po nestrokovni oceni je zaradi omenjenega kaznivega dejanja nastala večja materialna škoda,” so sporočili kasneje z novogoriške policijske uprave.

V zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem novogoriški policisti izvajajo aktivnosti z namenom izsleditve neznanih storilcev in hkrati zaprošajo vse, ki bi glede omenjenega vloma v omenjeni bencinski servis v Ajševici imeli kakršnekoli koristne informacije, da jih sporočijo policistom Policijske postaje Nova Gorica (Sedejeva ulica 11, 5000 Nova Gorica, telefon: (05) 303 44 00, elektronska pošta: pp_nova_gorica.pung@policija.si) oz. pokličejo najbližjo policijsko postajo ali pa pokličejo na znano interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Na območju Gradiške Ture na Vipavskem se je poškodovala planinka

Včeraj okoli 14. ure je pri sestopu med hojo po planinski poti Pod plazom v Gradiški Turi padla in se poškodovala 56-letna planinka. Na kraju so posredovali reševalci GRS Tolmin, skupina Ajdovščina in GRS Ljubljana, ki so jo oskrbeli in nato pospremili v dolino, kjer so jo prevzeli reševalci NMP ZD Ajdovščina.

Na Goriškem vlomili v stanovanjsko hišo

Danes zjutraj so policisti prejeli obvestilo o vlomu v stanovanjsko hišo v Novi Gorici. Po prvih zbranih podatkih je neznani storilec v začetku januarja vlomil v hišo skozi balkonska vrata in pregledal notranje prostore. Pri tem je poleg gotovine ukradel tudi zlati nakit.

Tatvina goriva iz delovnih strojev v Dolgi Poljani

Danes so policisti obravnavali tatvino goriva iz dveh delovnih strojev (valjar, bager) na gradbišču v Dolgi Poljani. Po sedaj zbranih podatkih je neznani storilec ukradel približno 250 litrov dizelskega goriva, prav tako je zaradi omenjenega kaznivega dejanja nastala posredna materialna škoda za približno 500 evrov.

Tatvina goriva na Vipavskem ...

Danes, ob 5. uri, so policisti prejeli obvestilo o tatvini goriva na bencinskem servisu Mlake na hitri cesti v Vipavi. Po prvih podatkih je neznani storilec iz parkiranega tovornega vozila, madžarskih registrskih številk, ukradel približno 400 litrov dizelskega goriva. S tem nezakonitim dejanjem je eni od gospodarskih družb na Madžarskem povzročil za približno 600 evrov škode.

... in v Šempasu

Danes zjutraj so policisti prejeli še eno obvestilo o tatvini goriva na območju Šempasa, kjer je neznani storilec iz rezervoarja tovornega avtomobila, hrvaških registrskih številk, ukradel približno 750 litrov dizelskega goriva.

Vlom v župnijske prostore

Na območju Policijske postaje Postojna je nekdo vlomil v župnijske prostore, ni ukradel ničesar.

Trčil v peško na prehodu za pešce

Včeraj, ob 18.50, je na Cesti na Markovec 23-letni voznik osebnega avtomobila trčil v 36-letno peško na prehodu za pešce. Reševalci so laže poškodovano peško odpeljali v bolnišnico. Povzročitelju so policisti izdali plačilni nalog.


Najbolj brano