Novi župan na prvi delovni dan obiskal osebe s posebnimi potrebami

Novi sežanski županAndrej Sila je svoj prvi delovni dan, potem ko se je minuli četrtek občinski svet seznanil z njegovo izvolitvijo, preživel v praznično.

Sežanska enota Varstveno delovnega centra Koper Foto: arhiv Občine Sežana
Sežanska enota Varstveno delovnega centra Koper Foto: arhiv Občine Sežana

SEŽANA > Po sprejemu Luči miru na sedežu občine, ki so mu jo prinesli predstavniki sežanskih skavtov Stega 1, je na predpraznični petek skupaj s sodelavkami iz občinske uprave obiskal tudi stanovalce, varovance in uporabnike institucij oziroma organizacij, ki na območju občine Sežana skrbijo za ljudi s posebnimi potrebami.

Predstavniki občine so tako tradicionalno obiskali Društvo za duševno zdravje in kreativno preživljanje prostega časa Vezi, Dom na Krasu Dutovlje, Dom upokojencev Sežana in sežansko enoto Varstveno delovnega centra Koper.

Novoizvoljenega župana so se v vseh institucijah razveselili, mu zaželeli dobro delo in celo mu zapeli. Predstavili so mu svoje dejavnosti in dosežke v iztekajočem se letu, prisluhnil pa je tudi njihovim potrebam, željam in načrtom za prihajajoče leto. S priložnostnimi darili jim je v imenu Občine Sežana ob praznikih zaželel veliko veselih in zadovoljnih trenutkov, v novem letu pa voščil prijetno bivanje in počutje v njihovih okoljih.


Najbolj brano