Slivovi njoki bi se morali znajti na krožnikih lokalnih gostiln
Brkini imajo zavidljive naravne danosti s stoletno sadjarsko tradicijo, ki bogati tudi lokalno kulinariko. Žal pa te prednosti ostajajo v gostinski in turistični ponudbi premalo izkoriščene, opozarja dr. Stanislav Renčelj.
ILIRSKA BISTRICA
> Brkini so že od nekdaj poznani po pridelavi jabolk, sliv, krompirja, zelja in tudi medu. “Te pridelke moramo ceniti, spoštovati ...
Si želite prebrati celoten članek?
Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop
1,99 EUR
Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.
Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob.
Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI
Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.