Po novem do pohištva, kar iz naslonjača

Trendi na področju nakupovanja pohištva so se v zadnjih letih, tudi zaradi covid omejitev, močno spremenili. Danes ljudje večino svojega pohištva poiščejo in kupijo kar na spletu. Na tak način že več kot 10 let uspešno posluje tudi salon pohištva Furnitura.

Verjetno se sprašujete, kako je lahko ta novodobna oblika izbire vaše notranje opreme sploh uspešna, saj vendar potrebujete točne mere, pohištvo pa si pred nakupom želite tudi v živo ogledati. Najboljši odgovor na vaše vprašanje poznajo ravno pri omenjenem vodilnem spletnem ponudniku notranje opreme - www.furnitura.si kjer stavijo na s svetovalci podprto nakupovanje kakovostnega pohištva, garantirano najnižjo ceno in veliko fleksibilnosti pri vračilu, če vam pohištvo slučajno nebi ustrezalo. Tako boste lahko v udobju svojega naslonjača potrebno opremo za dom naročili kar preko spleta.

Zahvaljujoč njihovi zalogi in hitri dostavi bodo določeni izdelki pred vaš prag prispeli že v nekaj delovnih dneh.

Spletni nakup pohištva ob pomoči strokovnih svetovalcev

Furniturina odlična svetovalna podpora je ena njihovih glavnih prednosti, zaradi katere kupci doživljajo odlično izkušnjo pri spletnem nakupovanju pohištva. To dokazuje tudi ena najvišjih ocen na certified shop:

Nakup pohištva na njihovi spletni strani www.salonpohistva.si je tako enostaven in zanesljiv.

Poskrbljeno pa je tudi za vse, ki si vzorce in artikle izbrane opreme želite tudi pobližje ogledati. Za vas imajo v Ljubljani tudi svoj Showroom, kjer jih lahko obiščete od ponedeljka do četrtka od 8. do 18. ure in vsak petek od 8. do 15. ure na Letališki 32 J v Ljubljani.

Pohištvo po meri

Ker želijo pri Furnituri zadovoljiti potrebam tudi najbolj zahtevnih strank, imajo poleg standardne ponudbe pohištva na voljo tudi pohištvo po meri.

Ob tem vam ponujajo tudi možnost izrisa prostora, ki ga želite opremiti.

Tako so vaše skrbi o umestitvi pohištva v prostor popolnoma odveč.

Pohištvo izdelano po meri je odlična izbira v primerih, ko so dimenzije prostora nekoliko specifične ali opremljate manjši prostor in bi ga želeli kar najbolje izkoristiti. Ta možnost se še posebej dobro izkaže pri opremljanju kuhinje, ko morate biti pozorni na umestitev (vgradne) bele tehnike in razporeditev vseh elementov. Njihove kuhinje po meri si lahko ogledate tukaj.

Pohištvo za dom, vrt in pisarno

Na spletni strani salona pohištva Furnitura boste našli najboljše razmerje med kvaliteto in ceno, za vso notranjo opremo za dom ali pisarno. Izbirate lahko med modernimi kuhinjami, čudovitimi dnevnimi sobami, sodobnimi spalnicami, prisrčnim otroškim pohištvom, elegantnimi kopalnicami in profesionalno ter funkcionalno pisarniško opremo. Z njihovo strokovno pomočjo bo v novi lepoti zasijal celo vaš vrt.

Priznani proizvajalci

Ker je tudi za ugodno ceno dovolj dobro le zares kvalitetno, sodelujejo pri Furnituri s širokim spektrom kakovostnih proizvajalcev pohištva. Vaš dom lahko pri njih opremite tudi s pohištvom poznanih domačih in tujih blagovnih znamk, kot so Colombini, Hitex, Jela, Meblo, Helvetia, IMAB, Sintesi, SITAP, Eglo in številne druge.

Moderno s pridihom tradicije

Furnitura je salon pohištva z dolgoročno vizijo in željo ponuditi vsem vam najboljšo izkušnjo spletnega nakupa pohištva pri nas.

Njihova ponudba je zato skrbno in natančno izbrana, svojim strankam pa ponujajo le tisto, kar bi tudi sami izbrali – torej le najboljše za vsak posamezen cenovni razpon.

Pohištvo na njihovi spletni strani zato sledi vsem najnovejšim trendom, tako na področju izdelave, kot tudi samega izgleda. Nudijo različne stile pohištva tako da se najde nekaj za vsak okus. Tako bo vaš dom stilsko dovršen.

Današnje pohištvo se je znebilo nekdaj priljubljenega pretiravanja z okrasi. Tako danes prevladujejo enostavnost, minimalizem in zmernost. Sprejemljiva je kombinacija dveh barv, kadar želite določen kos poudariti pa izjemoma tudi treh. Nežnim belim, sivim in bež tonom se pridružuje vedno bolj priljubljen les, v najrazličnejših vrstah in odtenkih.

Kar zadeva obliko samega pohištva so vedno bolj popularne čiste linije, ki v najbolj minimalističnih oblikah ne vsebujejo niti ročajev na omaricah.

Ljubitelji mehkih zaključkov in topline pa lahko seveda še vedno izbirajo med bolj domačnimi različicami notranje opreme. Vsekakor velja, da naj izbrano pohištvo odraža individualnost vsakega posameznika, njegov življenjski slog in želen ton ter energijo v prostoru.

Zakaj se odločiti za salon pohištva Furnitura?

Spletna trgovina si že od leta 2010 prizadeva svojim kupcem kar najbolj približati nakupovalno izkušnjo pohištva preko spleta. Z vrhunsko kakovostjo svojih storitev in ponudbe upravičujejo sloves najboljšega spletnega ponudnika pohištvene opreme za dom in pisarno v Sloveniji.

Njihov glavni cilj pa je zadostiti potrebam zahtevnega sodobnega kupca in mu omogočiti enostaven in zanesljiv nakup ter opremljanje doma ali pisarne.

Očitno jim gre odlično, saj so kar dvakratni dobitnik značke STL za najbolj zanesljivega trgovca (2014 in 2015), in trikrat pa izbrani za spletnega trgovca leta (2012, 2013, 2018). Ob tem vam garantirajo tudi najnižjo ceno za izdelke v svoji ponudbi. Še več. V njihovi spletni trgovini imajo neprestano tudi akcijske ponudbe, v okviru katerih lahko kupujete tudi s 70% popustom.

Nakup pohištva pri Furnituri je podprt z odlično zasnovano svetovalno podporo, ki jo odlikuje strokovnost, hitrost in prijaznost. Kontaktirate jih lahko preko telefona (070 458 517), e-pošte ali kontaktnega obrazca na spletni strani. Vašega klica in seveda tudi obiska Showrooma, bodo nadvse veseli in vam prijazno priskočili na pomoč.

Izkoristite odlično priložnost, ki vam jo ponuja salon pohištva z dolgoletno tradicijo in svoj dom opremite z zares vrhunskim pohištvom po najbolj dostopnih cenah.

Preverite vse izdelke v akciji še danes.


Najbolj brano