Postanite Petrolov prodajalec! Nadpovprečen regres in nagrade za najboljše

Nove okrepitve v Petrolu iščejo na bencinskih servisih na Bovškem, Goriškem in v Ajdovščini, pa tudi na Lomu, Vrhniki, v Borovnici, Logatcu, Horjulu in v Ljubljani.

Prva jutranja kava? Zmanjkalo bencina? Rešitev je na poti! Že več kot 75 let jo Slovenci poiščemo na najbližjem Petrol bencinskem servisu. Prijazno in strokovno osebje tu poskrbi za vse želje kupcev in zagotavlja kar najboljšo uporabniško izkušnjo.

Del izjemne Petrol ekipe lahko postanete tudi vi, vabijo v podjetju. Kako preklopiti na Petrol kariero in postati Petrolov prodajalec si preberite na spletni strani www.petrol.si/kariera.

Petrolova obljuba zaposlenim

Dobrodošli vsi, ki od službe pričakujete več, pravijo v Petrolu. So namreč družini in starejšim prijazno podjetje, ki zagotavlja stalnost zaposlitve v vašem lokalnem okolju – za nedoločen čas, s prilagodljivim delovnikom. Čaka vas nadpovprečen regres (nazadnje 1.600 €), božičnica (nazadnje 1.400 € bruto) in nagrade za uspešno delo (do 1 bruto plače letno).

Zaposlenim v Petrolu omogočajo tudi različne oblike pridobivanja strokovnega znanja in delovnih izkušenj, aktivno pa skrbijo tudi za odlično energijo na delovnem mestu ter usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja. Piko na i dodaja uporaba počitniških enot v najlepših kotičkih Slovenije in na hrvaški obali za vaš zaslužen dopust.

In kaj pravijo zaposleni? V zadnji interni raziskavi so povedali, da na Petrolu radi delajo zaradi odličnih sodelavcev, pozitivne energije, ekipnega dela in dela z ljudmi. Vemo, da skupaj zmoremo več, pa dodajajo v podjetju.


Najbolj brano