Naraven dotik kože s kozmetiko Hemptouch in Missha

Izdelki, ki jih ponuja podjetje Hemptouch, so iz naravnih sestavin in bodo vaše težave s kožo rešili hitro in brez neprijetnih reakcij. Če trpite za občutljivostjo, preverite tudi odlične naravne izdelke podjetja Missha in si omogočite trajnost in kakovost.

Nežno in okolju prijazno

V prenasičenem svetu kozmetike je zmeraj dobro poskrbeti za svojo kožo kakovostno in naravno. Ker je koža največji organ telesa, je pomembno, da jo negujemo s pripomočki, ki ji na dolgi rok ne škodujejo. To lahko dosežemo s trajnostno uporabo izdelkov, ki so pridelani na naravni bazi. Predstavljamo vam izdelke priljubljenih podjetij.

Podjetje Hemptouch, preko v Sloveniji vzgojene konoplje, ponuja preverjene in certificirane izdelke, ki so bili že večkrat nagrajeni. V ponudbi je:

naravna kozmetika, ki na poti do dolgoročnih rešitev, kožo podpre in ji ponuja popolno transformacijo. Omogoči pomiritev ter zdrav in sijoč videz, ki traja.

Nega obraza bo ob edinstvenih izdelkih, ki so plod CBD-ja, povrnila izgubljeno ravnovesje ter ji nudila popolno ter učinkovito nego. Ker so to produkti, ki so dermatološko testirani in veganski, bo dobila izključno kakovostne sestavine, zaradi katerih bo morebitnih težav rešena že po nekaj nanosih.

CBD krema, ustvarjena za vlaženje in ravnovesje, za različno kožo, poskrbi, da se razdražena koža pomiri in je ob enem popolnoma zaščitena. Odlične sestavine, iz katerih je izdelana, omogočajo čisto, navlaženo in pomirjeno polt. Skupaj s kremo pa k negi priporočamo tudi piling, ki očisti odmrle delce, odstrani mozolje ter ogrce.

Kozmetika je tako vsestranska, da jo lahko brez pomisleka uporabijo tudi otroci, ker na nežen način podpira delovanje kože.

Kadar je potreba po naravnih izdelkih nujna tudi za druge dele telesa, kot je npr. nega las, pa lahko preizkusite izdelke podjetja Missha, ki so prav tako naravni in omogočajo temeljito čiščenje, umiritev razdraženega in srbečega lasišča. Lasem pa povrnejo sijaj ter svilen videz.

Med številnimi negami, najdete:

• nego s celulozo, ki nežno odstrani nečistoče in povrne lep videz, vreden vsakega pogleda. Način je namenjen za občutljive tipe, ki želijo omogočiti hitrejšo obnovitev in absorpcijo nadaljnjih nanosov izdelkov.

• mehanski način, ki vsebuje drobne delce, omogoča globinsko čiščenje in popolno odstranitev nečistoč.

Priporočljiva je redna uporaba 1-2× na teden, odvisno od tipa kože, ki jo imate.

Da bi lahko svojemu telesu ponudili kar najboljšo nego, vam priporočamo izbiro naravnih produktov, ki ne vsebujejo kemičnih sestavin in omogočajo uporabo brez posledic morebitnih alergij in ostalih stranskih učinkov.

Dominatus d.o.o.


Najbolj brano