Mesec rojstva navdahne dušo

Eden od pomembnih dejavnikov, ki vpliva na nas prek duše, je mesec, v katerem smo rojeni. Tudi meseci naj bi namreč imeli neke vrste svojo dušo, ki nosi prav poseben simbol – z njim pa razkrijemo bistveni del naše osebnosti.

Kaj torej razkriva vaš duhovni dušni simbol o vas?

Januar - zmaj

Sodite med tiste, ki jim drugi sledijo. Ste močni in imate potencial, da premagate ovire, ki jih najdete na poti. Trud, da ob vseh situacijah ohranite mirno kri, pa ne obrodi sadov. Jeza vam povzroča težave, zato se jo naučite krotiti.

Februar - feniks

Znamenita ptica se je enkrat spremenila v pepel in se na novo rodila, vi pa lastno upepeljevanje ponavljate, a tako kot vaš simbol se prerodite v še močnejšo osebo. Ohranjajte svojo veliko vztrajnost, ki je glavni vir vaše moči.

Marec - yin-yang

V vsem in vedno znate vzpostaviti ravnotežje, upoštevate tako dobre kot slabe plati. Znak vas je obdaril tudi s pozitivnim pristopom do življenja. Ko se pogajate za dobre stvari, bodite previdni, saj znajo nekateri ljudje v vas sprožiti strupene puščice.

April - lev

Polni ste kipečih strasti, samozavestni in pogumni. Sprejemate vse izzive, s katerimi se srečujete in vedno greste do konca. Le ščitite ljudi, ki jih imate radi, kot ste jih doslej. A da bi tvegali življenje za druge … premislite.

Maj - volk

Rojeni ste za vodjo krdela in ravno prav samosvoji - da včasih od hrupa in obveznosti pobegnete izpred oči drugih v svojo samoto. Vedno ste tam za vse, ki jih ljubite - tisti, ki jih želijo poškodovati, pa se morajo najprej soočiti z vami.

Junij - riba

V vas veje brezskrbni duh oceana, in vse, kar vas skrbi v tem življenju je svoboda. Izogibanje vsakršni odgovornosti pa je za vas nekaj povsem vsakdanjega in si tega niti ne očitate. Ne prezrite svoje intuicije, ta je vaša največja moč.

Julij - ogenj

Ne glede na to, ali gre za kariero, odnos ali stvari, ki jih imate radi, samo da čutite strast in izziv - in ste presrečni. Količino in moč strasti pa bi bilo dobro vsaj malce obrzdati, saj se lahko zgodi, da z njo lahko postanete obsedeni.

Avgust - konj

Ste vse prej kot žival v ogradi - v vas živi živahen konj, ki prosto galopira po brezmejnih divjinah. Tako kot pri preživljanju prostega časa pa ste neustavljivi tudi pri delovnih obveznostih. Brezpogojno verjemite vase in daleč boste prišli.

September - cvet

Najbolj cenite vedrino in mir. Če vas lepota ne obkroža, si jo ustvarite sami, saj brez nje ne morete živeti. Toplota in spokoj, ki ju oddajate, privlači druge, da se odmaknejo od hitrega življenja in uživajo z vami - četudi v tišini.

Oktober - zvezda

Ste zvezda vseh ljudi, ki jim s svojim sijem kažete pot. Več kot lasten uspeh vam pomeni, da navdihujete druge in to vam odlično uspeva. Naučite si vzeti čas tudi zase in se imejte radi, sicer se lahko zgodi, da boste pregoreli.

November - drevo

Ste podporni sistem za vse - nudenje zavetja in zaščite soljudem je za vas nekaj samo po sebi umevnega. A premislite o tem: ne bi bilo prav, da tudi svojim lastim koreninam večkrat z nežnim zalivanjem podarite vodo?

December - voda

Kot voda, ki se nenehno spreminja, se v različnih situacijah tudi vi obnašate drugače in nepredvidljivo. Med ljudmi, ki so vam ljubi, ste kot miren ocean, a ko začutite, da vam nekod preti, se spremenite v smrtonosne valove.


Najbolj brano