Dinamična nedelja z luno v ovnu

Pestro in zanimivo obdobje je pred vami. Že vikend bo poskrbel, da vam ne bo dolgčas.

V soboto se aktivirajo globlje energije Plutona, ki gre v direktno smer. Lažje se boste uveljavili v okolici. V nedeljo zvečer bo polna luna aktivirala sprositev, tako da se v ponedeljek na polno aktivirajte ter sodelujte z vsem dogajanjem. Od torka dalje boste harmonični in si želeli več druženja s prijatelji in domačimi, Merkur pride namreč v znamenje tehtnice, kjer vas bo vodil, da vse uredite na miren način.

Sobota / 8. oktober

Pester dan se obeta. Luna je do malo pred 18 uro še v sproščenih ribah in vas povezuje z naravo in navdihom, ki ga lahko sprejmete tudi prek meditacije. Ob 17.56 pa preide v dinamičnega ovna ter vas aktivira v bolj zanimivo večerno dogajanje. Ker se danes Pluton obrne v direktno smer, lahko, da se bodo strasti pokazale na polno, ali pa boste deležni zanimivih vplivov iz okolja, ki vas lahko izzovejo v globljem čutenju svojih strahov ali strasti. V vrtnarstvu je večino dneva še čas za listnato zelenjavo in lončnice, šele po 18. uri pa za plodovke. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, škorpijoni in kozorogi.

Nedelja / 9. oktober

Dinamičen dan z Luno v ovnu vas bo spodbujal k praznovanju in športnim aktivnostim. Zvečer, pet minut pred 23. uro se dovrši polna luna, ki vas bo vodila v zadovoljstvo in aktivno druženje. Dovolite si uživati življenje in sprejmite podporo zvezd. V vrtnarstvu je čas za plodovke in ureditev vse zelenjave, ki vam lahko plodove daje še med zimo in na pomlad, zato uredite njihove grede optimalno. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, levi in strelci.

Ponedeljek / 10. oktober

Dinamični ponedeljek z Luno v ovnu vam bo pokazal, kaj vse si želite na hitro urediti. Dan je za akcijo, zato ne zamudite odličnih priložnosti za urejevanje čustvenega življenja. Ker se spogledujeta Venera in Kiron, karmični zdravilec, se lahko zgodijo zanimive stvari, ki vam pozdravijo vaše srce. Zvečer, malo čez 23. uro, preide Luna v bika ter vas bo vabila na polnočno malice. V vrtnarstvu je čas za plodovke in njihovo dobro spravilo ali nego za dobro prezimovanje. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, tehtnice in strelci.

Torek / 11. oktober

Ponoči je Merkur prešel v znamenje tehtnice, Luna je v biku, kar naredi dan odličen za urejanje materialnih zadev. Usmerite se v dobro razmišljanje in načrtovanje glede vsega, kar si želite v krajšem času konkretno urediti vezano na materialno obilje. Reorganizirajte se v dobro ter poskrbite za razumevanje tudi v odnosih, saj zvezde podpirajo tudi to. V vrtnarstvu je čas za plodovke in za ureditev ozimnice, ki bo ob pravi negi dlje časa obstala. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, device in tehtnice.

Sreda / 12. oktober

Danes je dan za užitke. Z Luno v biku je najbolje, da se predajate zadovoljstvu in skrbni prehrani. Zaradi povezave Sonca in Saturna ter Merkurja in Jupitra, boste lahko deležni večjih idej, poslovnih in osebnih, ki bodo prinesli odlično novo organiziranost, a se naj vam ne mudi. Povezava Marsa in Neptuna ne bo najbolj dobro vplivala na vas in na vaše jasne odločitve, zato danes ne hitite ter se izogibajte daljši vožnji in tudi odločitvam. V vrtnarstvu je čas za korenovke in plodovke ter skrb za gredice za prezimovanje. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, levi, kozorogi, vodnarji in ribe.

Četrtek / 13. oktober

Zjutraj, malo po 7. uri je Luna prešla v znamenje dvojčkov in vas podprla v komunikaciji. Lahko, da ne boste tako navdušeni, saj se bodo tudi drugi želeli z vami pogovoriti in boste kar naenkrat precej zasedeni. Vseeno pa je čas, da se odprete čustvom, ki jih bodo Sonce in Črna Luna na hitro aktivirala. Pazljivo s flirtanjem, saj se lahko razvije v marsikaj, kar niste načrtovali. V vrtnarstvu je čas za cvetnice in ureditev vseh rastlin, kjer je cvet pomemben. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, levi, tehtnice in vodnarji.

Petek / 7. oktober

Optimalen dan za druženje. Z Luno v dvojčkih boste nadvse prijetna družba in ker se dobro povezujeta še Venera in Saturn, se lahko zgodi, da se nekatera naključna poznanstva razvijejo v nekaj več in obstanejo kot dober odnos. Odličen dan je tudi za zmenke, če želite okrepiti vaš odnos in ga obnoviti na nov način. Lahko, da bodo stare simpatije vam prekrižale pot in vas presenetile z močjo čustev, ki so še vedno prisotna. V vrtnarstvu je čas za cvetnice ter nego vam najljubših rastlin. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, tehtnice, kozorogi in vodnarji.

Andreja Novak, astrologinja angelca.si


Najbolj brano