V Erzelju vlomili v avtomobil in ukradli oblačila

V Erzelju so včeraj zvečer policisti obravnavali vlom v avtomobil. Ugotovili so, da je lastnik parkiral vozilo pri kapelici na relaciji Gabrje - Erzelj. V času njegove odsotnosti je neznanec razbil stekla na zadnjih desnih vratih in iz avtomobila vzel oblačila. Policisti okoliščine še preiskujejo.

 Foto: PPP Nova Gorica
Foto: PPP Nova Gorica

GORIŠKA > Policisti PP Bovec so v soboto pozno popoldne obravnavali vlom v kombi, madžarskih registrskih številk. Neznanec je na vozilu razbil steklo na prednjih desnih vratih in iz notranjosti ukradel dva nahrbtnika. Povzročil je za približno 1400 evrov škode. Kasneje je nekdo približno kilometer stran našel iz avtomobila ukraden mobilni telefon. Okoliščine policisti še preiskujejo.

Med vikendom ukradli skuter

Policisti PP Nova Gorica so včeraj obravnavali tatvino električnega kolesa. Ugotovili so, da je moški včeraj popoldne iz odprte garaže ene od hiš v Solkanu ukradel električno kolo in polnilec zanj. Kolo so kasneje našli na območju Nove Gorice in ga vrnili lastniku.

Prav tako so novogoriški policisti včeraj obravnavali tatvino leto dni starega električenega kolesa, vrednega okoli 4.300 evrov, iz garaže stanovanjske hiše v Solkanu. Osumljenca obeh kaznivih dejanj so že izsledili in ga bodo kazensko ovadili na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Znesel se je nad parkiranim vozilim

Ajdovski policisti so v soboto zvečer obravnavali poškodovanje parkiranega vozila na parkirišču ob avtobusni postaji v Ajdovščini. Neznanec je z ostrim predmetov poškodoval prednji del avtomobila in zadnja vrata prtljažnika. Lastnik se ni odločil za pregon kaznivega dejanja, zato bodo policisti s pisnim p0ročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Huje poškodovan italijanski motorist

Včeraj je na tolminskem prišlo do prometne nesreče, v kateri je bil udeležin tuji motorist. Policisti so ugotovili, da je 53-letni italijanski motorist peljal iz Mosta na Soči preko Kozaršč proti Novi Gorici. Ko je pri Ušniku pripeljal do križišča z glavno cesto Peršeti - Nova Gorica je zaradi neprilagojene hitrosti v desnem ovinku zapeljal levo z motorjem trčil v varnostno ograjo, nekaj metrov drsel po njej, nato pa ga je vrglo preko kovinske ograje na bližnji travnik. Motorist se je v nesreči huje poškodoval. Poleg prometnih policistov so na kraju posredovali tudi gasilci PGD Tolmin in reševalci NMP ZD Tolmin, ki so poškodovanca oskrbeli in ga odpeljali na nadaljne zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.


Najbolj brano