Lažje se boste posvetili sebi

Hitenje se bo počasi umirjalo in ne glede na svoje želje se boste morali reorganizirati, saj se Merkur pripravlja na retrogradno fazo in zaustavlja vse dogovore in dogajanje.

Ker pride Venera 5. septembra v znamenje device, se boste lažje posvetili sebi, svojemu počutju in naredili temeljiti načrt za svoje dobro počutje in videz. Lahko da boste bolj pod drobnogled vzeli svoj ljubezenski odnos.

Sobota / 3. september

Takoj po polnoči je Luna prešla v znamenje strelca in zvečer, ob 20.08, se dovrši prvi krajec, ki podpre vaš trud v novostih ter vam podari dovolj energije za naslednje dni, da boste lahko vztrajali. Ker se dobro spogledujeta Merkur in Jupiter, se vam danes lahko zgodijo zanimive pozitivne stvari tako na poslovnem kot osebnem področju. Bodite odprti za komunikacijo, za povabila ter čutite, kaj in kdaj vas osreči. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, device in strelci.

Nedelja / 4. september

Odličen dan za sprostitev, potovanja, izlete in brezskrbna druženja. Z Luno v strelcu boste pripravljeni na vse in nič vam ne bo težko prenašati v katerikoli družbi. Sprostite se in pojdite tja, kamor vas vodi srce. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, strelci in ribe.

Ponedeljek / 5. september

Ponoči je Luna prešla v kozoroga in ohladila čustva, pa tudi ozračje. Ker Venera prestopi v znamenje device, se boste bolj aktivno lotili konkretnih aktivnosti za svoj dober izgled in izboljšanje počutja. Dobro je, da razmislite o svojih čustvih na daljši rok ter se posvetite partnerski vezi, da aktivirate podporo zvezd v praktičnih smereh. Smiselno je tudi obiskati tiste starejše, ki ste jim naklonjeni. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, device, tehtnice in kozorogi.

Torek / 6. september

Z Luno v kozorogu bo dan deloven in usmerjen v rezultate. Pozabili boste na čustva in na iskanje podpore v ljubezni, saj bo preveč dela, da bi lahko še karkoli drugega razmišljali. Šele pozno zvečer se boste bolj sprostili, da bo lahko strast prišla na plano. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, device, tehtnice in kozorogi.

Sreda / 7. september

Zgodaj zjutraj, ob 5.41, je Luna prešla v vodnarja in vas podprla v dobrih idejah, čustvenih sprostitvah ter optimalnemu sodelovanju pri svoji fizični in psihični prenovi. Dan je za razmislek in pisanje bolj ali manj nenavadnih idej, ki vam lahko spremenijo perspektivo in način življenja. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, device, tehtnice in vodnarji.

Četrtek / 8. september

Z Luno v vodnarju boste odprti za komunikacijo in sprejemanje dobrih idej, ki bi vam pomagale razrešiti težave. Usmerite se zato v iskanje rešitev na katerikoli način. Imeli boste moč, da se uprete okolici, ki bi vas želela držati v starih okvirjih. To vas bo še celo spodbudilo, da boste z več elana šli narediti prav tiste stvari, ki vam jih kdo oporeka. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, dvojčki, tehtnice, škorpijoni in vodnarji.

Petek / 9. september

Še pred sedmo uro zjutraj je Luna prešla v znamenje rib. Ker je dan pred polno Luno in še Merkur se je zaustavil, da se bo ponoči obrnil v retrogradno smer, je dobro počistiti dom in telo ter psiho. Zato je dober dan za hujšanje ter meditacije in razmislek, kako bi si želeli preživeti mesec dni bolj v umirjenih in introvertiranih energijah. Nekatera pomembna spoznanja vam lahko čisto spremenijo način delovanja, če se le ne boste upirali pozitivnemu dogajanju. Zatrta strast lahko privre na plano. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, levi, škorpijoni in ribe.

Andreja Novak, astrologinja angelca.si


Najbolj brano