Zdravilni učinki bogatih prehranskih dopolnil podjetja Hiša zdravja

Ker živimo v hitrem in stresnem tempu življenja, kjer velikokrat preskočimo tudi kak obrok ali ga nadomestimo s hitro hrano, se v telesu začnejo kopičiti blokade. Te poskrbijo za padec energije in kmalu tudi imunskega sistema. Za uravnovešeno telo vam zato pri podjetju Hiša zdravja ponujajo kakovostne prehranske dodatke.

Zagotovo poznate rek: “Smo, kar jemo”, kajne? Ta še kako drži. Ker če vi, v svoje telo, vsakodnevno vnesete velike količine kofeina, hitre hrane, sladkarij in veliko soli, vas bo slej kot prej samo telo opozorilo na težavo, ki se ji reče neuravnotežena prehrana. Za normalno delovanje vseh procesov v telesu je treba na dnevni bazi vanj vnesti vlaknine, vitamine, minerale, beljakovine, maščobe ter ogljikove hidrate.

Priporočena prehranska dopolnila

Da bo izbira lažja in da dobite odgovor iz prve roke, vam pri podjetju Hiša zdravja nudijo 4 najpogosteje uporabljena prehranska dopolnila, ki bodo zagotovila zadosten vnos snovi, za pravilno delovanje in ohranjanje zdravega telesa:

Betain HCL

Z dodatkom klorovodikove kisline in pepsinov omogoča zdravo in normalno prebavo ter razgradnjo beljakovin. Ob pomanjkanju HCL se želodec ne prazni dovolj, kar lahko povzroča zgago.

Dragoceno Svetlinovo olje

Ponuja bogati vir esencialnih maščob, vitaminov in mineralov. Telesu pomaga pri uravnavanju notranjih in zunanjih vnetij, pri ohranjanju zdrave kože in imunskega sistema. Primerno tudi za doječe mamice.

Glukomanan

Učinkovina rastline Konjak pripomore k zdravemu zmanjšanju telesne teže in vzdrževanju ravni holesterola v krvi. Z njeno pomočjo boste zmanjšali količino zaužitih kalorij, saj nase veže ravno primesi, zaradi katerih se redimo. To so maščobe in sladkorji. Pomaga tudi kot naravno odvajalo pri prebavnih težavah.

Now Omega 3

Najboljši vir maščobnih kislin, ki jih vsebujejo ribe. Če rib na tedenski ravni ne uživate, priporočamo vnos kapsul, ki poskrbijo za zdravo srce in ožilje, odlično delovanje imunskega sistema, razvoj vida med nosečnostjo in tudi vzdrževanje vlažnosti očesa pri odraslih osebah.

Da torej zagotovite telesu potrebne sestavine, zdrav prebavni trakt in spodbudo imunskega sistema, vam priporočamo dodaten vnos prehranskih dopolnil. Le-ta so v skladu z zdravimi, dnevnimi energijsko ustreznimi in uravnoteženimi obroki, odlična in zdrava dopolnitev. Pomnite pa, da dopolnila niso primerna za nadomestek obroka za zdravo prehrano, vendar le kot češnjica na vrhu smetane.

Dominatus d.o.o. za podjetje Bimedia d.o.o.


Najbolj brano