5 tipov kakovostnega ročnega orodja podjetja Metal Mikulič

Priljubljeno ročno orodje za začetne in profesionalne uporabnike vam bo zagotovilo kakovostno delo, ki bo potekalo hitro, načrtovano in strukturirano. Privoščite si dolgotrajno kakovost in ugodne cene, svetovno znanih proizvajalcev ročnega orodja, samo pri Metal Mikulič.

Če ste samostojni podjetnik, družba, ali več, vam nudijo široko in ugodno ponudbo izdelkov, ki se jih drži visoka kakovost in dolgotrajna uporabnost. Podjetje vam zagotavlja veliko zalogo, hitro dobavo, izjemno strokovnost s prodajnim osebjem, poštenost ter lasten servis naprav in strojev. Ker ponujajo zalogo rezervnih delov na debelo, se uvrščajo v eno izmed visoko priljubljenih podjetij s tradicijo.

Zajem ponudbe

Agregati

Priljubljeni pripomočki vsakega profesionalnega mojstra, ki svoje delo opravlja na terenu. Zelo kakovostni inverterski izdelki, z vzdržljivim Honda motorjem, bodo kos še tako težki nalogi. Njihova prednost je nadvse varčni motor ter njihovo odlično tiho delovanje.

Primež

Odličen litoželezni izdelek omogoča trden oprijem poljubnega materiala, ki ga lahko po želji oblikujete, režete ali upogibate. Močan konstrukt lahko pritrdite na delovne mize ali pulte, za domačo in poslovno rabo.

Kvalitetni akumulatorski vijačnik

Je novodobni izdelek, s prilagojenim brezkrtačnim motorjem in zmogljivo Li-ion baterijo, ki omogoča celodnevno delovanje. S posebno ergonomsko prilagojenim ročajem, varnostnim mehanizmom, sistemom proti vibracijam ter prilagojeno LED luč, za boljšo vidljivost same delovne površine.

SDS MAX

Najnovejše dognanje za lomljenje različnih gradbenih materialov so posebej oblikovana dleta, ki imajo oster rob in dodatno lomilko. Ta jim daje veliko boljšo zmogljivost lomljenja ter samega prodiranja v material. Izdelana so iz najboljšega legiranega jekla, različnih priznanih proizvajalcev.

Rušilno kladivo

Profesionalen izdelek, ki je primeren za delo na mehkejših in tudi trših materialih. Pohvali se z inovativnim sistemom proti vibracijam ter odlično stabilno zmogljivostjo, kljub slabši napetosti. Izdelek je na voljo za domačo in profesionalno rabo.

Kadar se odločate za nakup kakovostnih pripomočkov za delo, vam priporočamo široko izbiro, ki jo ponuja podjetje Metal Mikulič. Ta zajema ročna orodja, ki jih lahko vidite tudi v njihovi fizični trgovini. Če vam je nakupovanje iz udobja doma bolj domače, lahko izdelke naročite kar preko spletne trgovine, kjer vam nudijo hitro dobavo in strokovno pomoč osebja.

Dominatus d.o.o. za Metal Mikulić d.o.o.


Najbolj brano