Imate morda duhovni dar?

Določene naravne darove imamo vsi. Nekatere je lahko prepoznati, drugi pa so bolj subtilni in se zaradi njih lahko počutimo nenavadno.

Duhovni darovi niso običajni, pa imamo zato občutek, da smo posebni. Toda previdnost ni odveč. Duhovni darovi niso vedno prijetni in lahko postanejo obremenjujoči za tistega, ki jih poseduje, a se ni naučil delati z njimi.

Preverite spodaj opisane znake za duhovno nadarjeni ljudi in če jih opazite pri sebi, je prav mogoče, da ste duhovno nadarjeni.

Ljudi, ki so duhovno nadarjeni, živali obožujejo.

Sedem tipičnih znakov duhovno nadarjenih ljudi

Nanje vplivajo lunine mene

V času luninih men imajo ljudje z velikim duhovnim potencialom težave s spanjem, nekateri so tudi zelo nemirni.

Naenkrat se prebudijo med 3. in 4. uro zjutraj

To je znana tudi kot čarovniška ura, saj velja, da so takrat čarobne moči in paranormalni pojavi najmočnejši, najbolj aktivni. Zato se v tem času zgodi ter izpelje največ aktivnosti, povezanih z magijo. Če se torej prebudite zgodaj zjutraj, bi to lahko pomenilo, da imate duhovni dar. Namesto da se obremenjujete s tem, raje nekaj storite in ukrotite svoje posebne moči z molitvijo ali meditacijo.

Živali jih obožujejo

Živalska čutila so močnejša od človeških, zato zelo dobro čutijo emocije, kot so jeza, žalost, veselje ... Občutijo lahko našo avro in dobesedno vleče jih proti osebi, ki je duhovno nadarjena. Privlači jih duhovna energija takšnih ljudi, ob katerih se počutijo zaščiteno in varno.

Njihova čustva vplivajo na fizično okolico

Ko imate duhovni dar, se neprestano soočate z izzivi nadzorovanja čustev, kajti vaše emocije so lahko tako intenzivne, da se zaradi njih včasih kakšna stvar razbije ali elektronika neha delati.

Redno se jim približujejo tujci in nenavadni ljudje

Duhovno nadarjeni ljudje najpogosteje privlačijo tujce, ki potrebujejo pomoč ali zdravljenje (fizično, čustveno, duhovno ali mentalno). Njihovo družbo iščejo tudi ljudje, ki jih družba označuje kot “čudne”. V resnici ti ljudje niso ne čudni ne nori, temveč so razsvetljeni, le da tega še niso ozavestili. Potrebujejo vodstvo osebe, ki je duhovno naprednejša, pa jih zato podzavest vodi k duhovno nadarjenim ljudem, ker znajo žonglirati s stvarmi, ki jih sami ne morejo razumeti.

Čutijo spremembo vremena

Imajo naravno sposobnost, da čutijo, kdaj prihaja vihar. Četudi je dan popolnoma sončen, vedo, da bo kmalu začel padati dež. To se verjetno dogaja zato, ker so njihovi darovi povezani z naravo in jim močna zveza z duhom narave omogoča, da občutijo spremembo vremena ali letnih časov.

Čutijo negativno energijo v prostoru

Ko vstopijo v prostor, so kot hodeči energetski radar. Njihov preveč občutljiv radar zazna celo najmanjši delček negativnosti v prostoru. Takoj vedo, da se je v prostoru zgodilo nekaj slabega, preden so prišli, prav tako jim je jasno, kaj ljudje misli in čutijo, ko jih gledajo.

Ta dar jim pomaga, da vidijo, kje morajo uporabljati svoje veščine in energijo, kaj je treba ozdraviti, čemu bi se morali izogibati, kadar so izčrpani. Njihova pretirano občutljiva narava jim omogoča, da bolj kot drugi čutijo tudi pozitivno energijo.

Neja Kralj, raziskovalka energij


Najbolj brano