Znamenja prejšnjih življenj

Preteklost in prihodnost se prepletata v neskončnost, znake preteklih življenj pa ljudje nosimo tako v duši kot na telesu kot materialne manifestacije.

Psihiater dr. Ian Stevenson (1918-2007), vodilni psihiater na Univerzi v Virginiji, je zadnjih 40 let svoje delo posvetil spominu na pretekla življenja več tisoč otrok iz vsega sveta. Mnogi ljudje, vključno s skeptiki in znanstveniki, se strinjajo, da so ti primeri za zdaj najboljši dokaz o reinkarnaciji.

Dr. Stevenson je pod drobnogled vzel deformacije in druge anomalije, ki jih dojenčki ob rojstvu prinesejo na svet in ki ne morejo biti povezani z dedovanjem, prenatalnimi ali perinatalnimi dogodki. Med raziskavo različnih primerov otroških spominov na pretekla življenja dr. Stevenson ugotavlja, da ti otroci pogosto nosijo trajne madeže, ki so domnevno povezani z njihovim umorom ali s smrtjo, ki so jo utrpeli v preteklem življenju. V mnogih primerih je dr. Stevenson kot nadaljnji dokaz o reinkarnaciji in njenih fizičnih posledicah na nadaljnja življenja uporabil medicinske dokumente, ki so bili sestavljeni po smrti osebe. Dr. Stevenson je poudaril, da v primerih prisotnosti madežev in deformacij, ki jih je raziskal in “rešil”, ne obstaja druga ustrezna razlaga razen reinkarnacije.

Znamenja na telesu se pojavijo, če telo med obema inkarnacijama ni popolnoma ozdravilo.

Razlaga znamenj

Strokovnjaki, ki se ukvarjajo s preteklimi življenji, razlikujejo več znakov, ki so značilni znaki nasilnih dogodkov v nekaterih preteklih življenjih. Ti znaki se pojavijo, ko telo med obema inkarnacijama ni popolnoma ozdravilo, zato prirojeni označevalci predstavljajo sledi ran, ki smo jih utrpeli v preteklem življenju. Kaj na naših telesih, kar imamo na njih že od rojstva, torej razkriva o naših prejšnjih življenjih.

Temen madež

Če imate nekje na telesu oznako rjavo-rdeče barve, ste verjetno v enem od svojih prejšnjih življenj umrli v požaru ali pa so vas namerno zažgali. Ta madež tudi pomeni, da je vaša duša iz prejšnje inkarnacije prehitro šla v drugo življenje.

Svetel madež

Svetli označevalci (depigmentacija) pričajo o tem, da vas je v preteklosti požar opekel, morda ste zaradi opeklin tudi umrli, vendar se je to zgodilo že zdavnaj. Manjši kot je znak, več časa je minilo in duša je imela več časa, da si opomore. Možno je, da se je dogodek zgodil v eni od vaših najbolj starodavnih inkarnacij.

Madež kot mah

To je znak, da ste v preteklem življenju trpeli zaradi kuge. Da bo spomin na to bolezen uničen, bo vaša duša potrebovala še nadaljnje inkarnacije.

Črna pika

To je sled metka, ki vas je zadel in verjetno tudi ubil v eni od preteklih inkarnacij.

Brazgotina ali izboklina

Obe sta sledi strelnega orožja. Ena ali druga se pojavi na mestu, kjer je v enem od vaših prejšnjih življenj kroga vstopila v vaše telo ali pa o označuje mesto, kjer vas je v preteklem življenju zadela strupena puščica.

Delček kože na glavi, kjer vami nikoli niso zrasli lasje

Jasen znak, da ste bili v prejšnjem življenju skalpirani.

Madež na beločnici

V starih časih so ljudje pogosto ubijali s prebadanjem oči. Verjetno ste na tak način umrli tudi vi.

Neja Kralj, raziskovalka energij


Najbolj brano