Sledite dobrim vibracijam

Dober vikend se obeta, ko boste lahko tako praznični dan kot nedeljo preživeli v harmoniji, še posebej če boste sledili dobrim vibracijam.

Sredin mlaj bo lahko prinesel novosti v družino, vsekakor pa vas bo odprl za nova sodelovanja doma oziroma za nov način skupnega življenja, ki pa ga boste morali z vztrajnostjo vpeljati. Prvi julijski dan bo pokazal, kako lepo je lahko poletje, zato se predajte povabilom, darilom in samo sodelujte.

Sobota / 25. junij

Na dan državnosti je Luna v biku, nočni vplivi zvezd pa so vam lahko delali težave pri spanju. Dopoldan bo sproščen in stabilen, ko boste poskrbeli za dobro hrano in druženje, popoldne pa bo nihajoče razpoloženje, ko ne boste točno vedeli, kaj vam je, muhasti boste in na trenutke sanjavi, pa tudi zmedeni. Zvečer se boste lažje sprostili in se pomirili s sabo ter z okoljem. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, škorpijoni in kozorogi.

Nedelja / 26. junij

Luna je ponoči prešla v dvojčka in vas podpira v sproščeni, lahko tudi pretirani komunikaciji. Sproščen in razigran dan se obeta, ko boste hvaležni za vse, kar vam je dano, doživljali boste lepoto odnosov, pa tudi narave. Na svoj račun boste prišli vsi, ki ste bolj senzibilni na dogajanje v zvezdah, saj boste tokrat lahko sprejemali večja darila in blagoslove. V vrtnarstvu je dan za cvet in za cvetlice. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, raki, tehtnice in strelci.

Ponedeljek / 27. junij

Z Luno v dvojčkih boste imeli izjemno komunikativno dopoldne, ko se boste z lahkoto vse dogovorili in uskladili. Na splošno je sedaj dobro obdobje za pogovore, tudi razčiščevanja, če je to potrebno, predvsem pa za aktivacijo takšnega načina življenja, ki vas podpira in neguje. Zato pred sredinim mlajem pospravite svoj dom in zaključite s tistimi stvarmi, ki vas bremenijo, da boste lahko od srede dalje rasli skupaj z Luno. V vrtnarstvu je čas za cvet - nego in očiščenje cvetnic. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, levi in device.

Torek / 28. junij

Odlično počutje in dnevna motivacija vas bosta vodila v dobro organiziranje ter predvsem konkretno urejevanje stvari. Če je potrebno, se lotite reorganizacije doma, saj boste nadvse učinkoviti v vseh pogledih. Do 13.51 vas bo še podpirala Luna v dvojčkih, potem pa bo prešla v bolj domačega raka, ko boste lahko postali bolj nostalgični in želeli urediti tudi domača čustva. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, raki, kozorogi in vodnarji.

Sreda / 29. junij

Že zgodaj zjutraj se z Luno v raku dovrši mlaj (ob 4.52) in vas podpre v novih čutenjih ter zavedanjih pomembnosti notranje harmonije in varnosti v domu. Dobro je, če se danes izogibate pretirani zapravljivosti in kakršnemukoli neupoštevanju pravil in pretiravanju, tudi z alkoholom. Podpora bo močno na strani ljubezni, sproščenosti, sprejemanja daril in ustvarjanja harmonije predvsem doma. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, levi, tehtnice in strelci.

Četrtek / 30. junij

Malo nenavaden dan se obeta, z Luno v raku, ko bo dobro, da najdete svoj mir in ga poskušate čez dan vzdrževati. Zgodaj popoldne boste odprti za čustveno dobro sodelovanje, ki pa zna proti večeru preiti v bolj občutljivo fazo, ko boste tako fizično kot čustveno bolj senzibilni. Ne reagirajte na provokacije in poskušajte svoja negativna čustva predihati skozi meditacijo in sprehode. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, škorpijoni, kozorogi, vodnarji in ribe.

Petek / 1. julij

Luna že ponoči preide v družabnega leva ter vas spodbuja k obisku vašega frizerja. Bolj boste odprti za aktivnosti izven doma in nič vam ne bo težko urediti, če le ne bo zahtevalo preveč vašega časa. Dober začetek julija bo in čutili boste, da je čas za nov list papirja v vašem življenju. Sreča vas bo spremljala in z lahkoto jo boste delili naprej. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, levi, tehtnice in strelci.

Andreja Novak, astrologinja angelca.si


Najbolj brano