Doma jemo pedoče, v Italiji in Franciji morska jajca in ježke
Istra
23. 06. 2022, 06.00
Slovenski školjkarji na leto vzgojijo približno 500 ton pridelanih morskih dobrot. Letošnji pridelek bo skromnejši, saj so se školjke rodile dober mesec in pol kasneje kot običajno, preglavice pa so školjkarjem povzročale tudi orade. Školjkar Mitja Petrič pravi, da so jim letos pojedle že najmanj pet ...
ISTRA
> “Ljudje bodo vedno jedli (školjke),” na pol v šali na pol pa zares pove izolski školjkar Mitja Petrič, ko ga vprašamo, ali je zaradi ...
Si želite prebrati celoten članek?
Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop
1,99 EUR
Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.
Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob.
Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI
Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.