Napadli so jo trije psi

Koprske policiste so včeraj zvečer obvestili, da so sprehajalko v Ankaranu napadli trije psi, dva črna in en črno bel. Na kraj je prišla lastnica psov, ki je pse spravila v avtomobil in se odpeljala. Poklicali so veterinarskega inšpektorja, zoper lastnico psov pa sledi hitri postopek po ZŽiv.

Fotografija je simbolična Foto: STA
Fotografija je simbolična Foto: STA

PRIMORSKA > Ob 1.15 je bil sprožen alarm v eni od koprskih trgovin. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je nekdo vlomil in iz trgovine ukradel štiri pištole. Policija nadaljuje z zbiranjem obvestil.

Trend vlomov se nadaljuje

V Bertokih je nekdo vlomil v leseno barko, iz katere je ukradel ročno orodje in alkoholne pijače. V Izoli so vlomili v stanovanje in ga premetali, odnesli pa niso nič. Vlomili so tudi v hišo v Postojni in lastnikom odnesli zlatnino in gotovino. Nekdo je poskušal vlomiti v hišo v Ankaranu, vendar je od dejanja odstopil. Nekdo je vlomil tudi v hišo v Portorožu, premetal prostore in ukradel nakit.

Pogin rib v Nanoščici

Koprske policiste so včeraj popoldan obvestili o poginu rib v Nanoščici. Poleg kriminalistov sta na kraj prišla še ribiški inšpektor in uslužbenec Drave. Sledi zbiranje obvestil in dokazov v smeri dokazovanja onesnaževanja potoka in pogina rib ter odgovornosti glede suma storitve kaznivega dejanja.

Nemara je treniral atletiko

Na Šmarski v Kopru so ob 23.55 zaradi prekoračitve hitrosti v naselju ustavljali osebni avto. Voznik najprej na znake ni ustavil, zatem so ga ustavili na Vanganelski cesti, ko je poskušal peš zbežati. 23-letniku iz Kopra je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,68 mg/l. Odredili so mu pridržanje, sledi mu še obdolžilni predlog.Zasegli so mu tudi alu folijo, v kateri je bila bela prašnata snov. Slednjo so poslali na analizo.


Najbolj brano