Dobri nasveti za nakup kakovostne in lepe sedežne garniture

Dnevna soba je oaza miru vsakega doma, sedežna garnitura pa ponos vsake dnevne sobe. Na sedežni garnituri se odvije nešteto zgodb, pogovorov, samogovorov, na njej se zgodi mnogo prebliskov, dobrih idej pa tudi trenutkov popolne sprostitve, počitka in včasih celo sanj.

Čeprav je danes imeti sedežno garnituro po svojem okusu in glede na svoje potrebe na prvi pogled nekaj samoumevnega, gre ob pravilni izbiri pravzaprav za popoln prestiž udobja, sprostitve, miru in topline.

Kako izbrati pravo sedežno garnituro za svoj dom?

To je preprosto vprašanje, ki ob poplavi ponudbe dobi toliko možnih odgovorov, da je na koncu videti, da bo odločitev glede nakupa sanjske sedežne morala še malce počakati. Da se to ne bo zgodilo, je potrebno poslušati dva nevidna šepetalca: možgane in srce.

Možgani bodo natančno povedali, kakšna sedežna garnitura se bo stvarno najbolj prilegala v dnevno sobo, koliko naj bo velika, da ne bo glede na potrebe posameznika ali družine premajhna, hkrati pa ne prevelika glede na prostor. Razum bo tudi najbolje vedel, zakaj izbrati določen material sedežne garniture. Izjemno praktična je na primer mikrofibra, saj se z lahkoto obriše, zato resnično primerno za družine z otroki. Za tiste, ki si življenje delijo s hišnimi ljubljenčki pa so na voljo prav posebne kakovostne tkanine, ki se ne trgajo in cufajo, medtem ko bodo različni tipi kakovostnih tkanin primernejši za drug krog uporabnikov in uporabnic.

Končno odločitev glede videza, dizajna in barve sedežne garniture je najbolje prepustiti srcu. Pravijo, da je najboljša odločitev običajno tista, ki nam na prvi pogled pade v oči. Včasih se po dolgem premisleku in pestri izbiri spet ne znamo odločiti, zato se je najbolje spomniti na to vodilo – vsaj kadar sedežna garnitura na prvi pogled ustreza tudi tehničnim standardom oziroma potrebam prostora, v katerem bo kraljevala in služila.

Rešitev za veliko dnevno sobo

Velik dnevni prostor odpira mnogo različnih možnosti glede opremljanja. Sedežna garnitura naj bo velika, udobna in barvno usklajena s preostalim pohištvom. Glede na lege oken, vrat ter morebitnih posebnosti prostora je dobro preučiti, ali je bolj smiselna kotna sedežna garnitura z levo ali desno postavitvijo ali morda razkošna in prostorna obojestranska različica.

Prednost velikih dnevnih prostorov je tudi to, da je vanje brez težav umestiti enega ali več taburejev, ki udobje popoldanske sprostitve po dolgem delovnem dnevu le še povečujejo. Sodobne sedežne garniture vsaki dnevni sobi ponujajo dodano vrednost – nekatere imajo vgrajen celo nastavljiv počivalnik, ki se popolnoma prilega telesu posameznika, nekatere pa so raztegljive v udobno dodatno ležišče. Prav vsi modeli pa se pod kotnim delom sedežne garniture lahko pohvalijo z velikim prostorom za shranjevanje, kar prav pride prav vsakemu domu.

Kavč je kralj manjših dnevnih prostorov

Manjše dnevne sobe zahtevajo drugačne rešitve tudi kar se izbora sedežne garniture tiče. Vanje se najbolj prilegajo manjše in funkcionalne različice, ki pogosto vsebujejo tudi prostor za shranjevanje posteljnine, oblek, družabnih iger, dokumentov in drugih drobnarij, še bolj pogosto pa so to kavči v tisoč in eni izvedbi.

Na tržišču so na voljo dvosedi, trosedi, takšni z dodatnim izvlečnim ležiščem ali brez; kadar pa je prostor manjši ali so takšne potrebe posameznika, je v minimalistično zasnovan dnevni prostor mogoče postaviti tudi udoben in mehak enosed.

Kje si ogledati najboljšo ponudbo sedežnih garnitur?

Zelo kakovostno in pestro ponudbo najrazličnejših sedežnih garnitur si lahko ogledate na spletni strani salona pohištva Furnitura. Zagotovo boste našli svoj najljubši enosed, dvosed, trosed ali sedežno garnituro v željeni postavitvi – v trpežni in udobni tkanini ali v elegantnem umetnem usnju.

Kako hitro, varno in brez dodatnih stroškov kupiti svojo sedežno garnituro?

Novi časi ponujajo nove rešitve. Mlajše generacije večinoma nakupujejo on-line oziroma po spletu, starejši pa zvesto sledijo svojim starim navadam ter nakupom v živo. Tisti, ki znajo združiti prednosti klasičnega in sodobnega, običajno kombinirajo oboje, s tem pa dosežejo najboljši rezultat: hiter in kakovosten nakup svojega težko pričakovanega kosa pohištva.

Ali je to mogoče? Seveda je! Edinstven spletni trgovec kakovostnih sedežnih garnitur in ostalega vrhunskega modernega pohištva za dom in vrt združuje oboje! Naročanje najkakovostnejšega pohištva po vedno dostopni ceni vam 24 ur na dan omogoča Salon pohištva Furnitura, kjer vam bodo ob delavnikih pred končno odločitvijo svetovali preko telefona ali v živo v Showroomu v ljubljanskem BTC-ju, kjer si določene izdelke in materiale pred nakupom lahko tudi ogledate. Furnitura vam vedno nudi možnost brezplačnega strokovnega svetovanja v živo ter možnost, da po potrebi svojo odločitev glede nakupa preverite tudi v živo ter jo po potrebi spremenite.

Salon pohištva Furnitura je znan po tem, da se ponaša z garantirano najnižjimi cenami, hkrati pa ohranja visoko kakovost svojih izdelkov, kajti dolgoročna vizija Furniturine ekipe je trajno zadovoljstvo strank, ki se vedno znova rade vračajo. Vodilo Furniture so visoka kakovost, dostopnost širokemu krogu, strokovnost, prijaznost, korektnost in transparentnost.

Kadarkoli imate v zvezi s pohištvom oziroma nakupom pohištva za dom ali vrt kakršne koli dvome, vprašanja ali za svoj dom iščete ustrezne rešitve, se po odgovore, nasvete, mnenja in ideje glede rešitev lahko obrnete na Furniturine strokovno podkovane svetovalce in svetovalke, ki vam bodo korektno svetovali ter za vas poiskali optimalno rešitev. Kontaktirate jih lahko preko kontaktnega obrazca, jim pišete na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si ali jih pokličite na telefonsko številko 070 458 517.

Salon pohištva Furnitura s svojim pohištvom ustvarja prostore s srcem! Če ne verjamete, jih obiščite. Čimprej.


Najbolj brano