Sproščeno in komunikativno bo

Z Merkurjem v direktni fazi od 3. junija bo vse šlo bolj sproščeno in komunikativno. Lažje se boste o vsem dogovorili in stari načrti se bodo spet pojavili, da jih dokončno realizirate.

Ponedeljek vas bo še malo pretresel glede čustev in sprejemanja dogajanja, a vas bo že torkov prvi krajec podprl pri vseh novih korakih, zato ne čakajte, nadaljujte z vsemi novimi aktivnostmi, ki jih želite vpeljati v življenje.

Sobota / 4. junij

Dobro se boste prebudili v nov dan in se optimistično lotili vseh novosti. Z Luno v levu se boste želeli družiti, sočasno pa vam nič ne bo težko, saj boste zadovoljni s sabo in boste to želeli pokazati vsem ljudem. Usmerjeni boste v učinkovito delo in dosegali zanimive rezultate. Lahko, da boste postali prepoznavni s svojim iskrenim načinom sodelovanja in navdušenostjo do življenja. Popoldne se boste veselili in družili ter se odzvali na vsa morebitna povabila. V vrtnarstvu je čas za plodovnice: sajenje in saditev ter nego vseh rastlin, kjer so pomembni plodovi (grah, paradižnik, paprika, fižol, žita, kumarice, buče, leča, riž, soja, pa tudi jagode, jagodičevje in sadna drevesa…). Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, levi, tehtnice in strelci.

Nedelja / 5. junij

Binkoštna nedelja bo dober dan z Luno v levu, kar bo podprlo druženje. Sočasno boste imeli željo čustvene varnosti in zagotovitve nekaterih svojih osebnih želja, za kar se je potrebno samo pogovoriti. O vsem boste z lahkoto razpravljali skozi dan. A zgodaj dopoldne in zvečer pazljivo, da ne boste pretiravali z napetostjo in nestrpnostjo do drugih ter si pokvarili ugled ali dobre odnose. V vrtnarstvu je čas za nego, sajenje ali saditev plodovnic, saj Luna v levu raste in vas pri tem podpira. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, levi, kozorogi in vodnarji.

Ponedeljek / 6. junij

Občutljivi boste predvsem na lastna čustva in ne bo vam vseeno, če vas bo kdo jemal za samoumevne ali celo napačno predvideval o vas in vaših aktivnostih. Že jutro vam bo malo naporno in boste imeli občutek kritik ali krivde. Ob 8:22 pride Luna v znamenje device, kar vas bo bolj usmerilo v detajle in delavnost. Odličen dan je za samoanalizo, če imate želje ali načrte, ki jih je potrebno vpeljati v osebno življenje. V vrtnarstvu pa je čas za podzemne plodove, vse rastline, ki razvijejo plod v območju korenin: korenček, pastinak, redkvica, repa, rdeča pesa, črni koren, zelena, pesa, peteršilj, tudi krompir, česen in čebula. Rast lune spodbuja dobro sajenje, presajanje in nego omenjenih rastlin. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, device, škorpijoni in kozorogi.

Torek / 7. junij

Verjetno ste se dobro prebudili v nov dan. Z Luno v devici boste uspešno nadaljevali začete načrte. Popoldne vas bo vabilo v zanimive ideje in deležni boste prijetnih presenečenj. Lunin prvi krajec vas bo malo pred 17. uro podprl pri konkretnih načrtih. Dan je za novosti v smeri obilja in uresničevanja želja. V vrtnarstvu pa je čas za podzemne plodove, vse rastline, ki razvijejo plod v območju korenin: korenček, pastinak, redkvica, repa, rdeča pesa, črni koren, zelena, pesa, peteršilj, tudi krompir, česen in čebula. Rast lune spodbuja dobro sajenje, presajanje in nego omenjenih rastlin. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, levi, device, tehtnice in vodnarji.

Sreda / 8. junij

Dopoldne vas bo malo medlo, tako boste šele okoli poldneva lahko začeli dobro razmišljati kljub Luni v devici. Popoldne boste se tako dobro angažirali v smiselne dejavnosti in imeli uspeh v vseh natančnih delih ter se ob tem še sprostili. Malo pred 18 pride Luna v znamenje tehtnice in sprostili se boste lahko v odnosih in pogovorih. Do 16. ure je v vrtnarstvu še čas za podzemne plodove, vse rastline, ki razvijejo plod v območju korenin, po 18 uri pa za cvetnice. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, device, škorpijoni, tehtnice in kozorogi.

Četrtek / 9. junij

Sproščen dan z Luno v tehtnici se obeta. Ohranjajte zbranost na harmonijo in lepoto, pa boste sprejeli maksimalno podporo zvezd. Okoli 2 ure popoldne vas lahko nekatere stvari vznemirijo ter vas odmaknejo od zastavljenega cilja. Ne obremenjujte se, samo počakajte ali sledite korakom bolj z občutkom in strpnostjo. Pri vrtnarskih delih je čas za rože. Dan je namreč za cvet - torej za sejanje, saditev, pa tudi nego vseh rastlin, pri katerih želite doseči bogato in dolgo cvetenje. To so cvetlice, tudi rastline iz katerih pridelujemo biološko dinamične pripravke, pa tudi brokoli. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, tehtnice in kozorogi.

Petek / 10. junij

Luna v tehtnici vam bo polepšala petek in zvezde so vas že dobro prebudile, da boste sproščeni in sledili dinamičnosti dneva. Proti večeru ne hitite in se ne spuščajte v večje pogovore ali odločitve, saj bodo vplivi malo bolj zapleteni in obremenilni. Ob 22:41 pride Luna v škorpijona. Sledite intuiciji in opuščajte pretekle občutke. Cel dan je dan za cvet, tako se v vrtnarskih delih in ukvarjanju s svojimi rožami. Posvetite se njihovimi negi in se ob njih sprostite. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, dvojčki in tehtnice.

Andreja Novak, astrologinja angelca.si


Najbolj brano