Majske počitnice v objemu gora

Mnogi so si enotni, ko gre za jagodni izbor počitnic v neokrnjeni naravi - Kranjska Gora ponuja vse in celo mnogo več, kot si mislimo. Z osupljivimi, še pobeljenimi vrhovi, ozelenelimi gozdovi in cvetočimi travniki je zagotovo ena najlepših destinacij pri nas, ki ponuja aktivno preživljanje prostega časa in nepozabno udobje.

Odkrivali boste lahko prelepe razgledne točke, nešteto sprehajalnih poti, od lahkih do težavnejših, in kilometre označenih kolesarskih poti, ki vodijo tudi do sosednje Italije in Avstrije. Ljubitelji adrenalina boste veseli spusta po poletnem sankališču Besna Pehta in sosednjem kolesarskem parku, nedaleč stran pa je tudi Planica Zipline, ki ponuja edistveno adrenalinsko izkušnjo. Prav v dolini pod Poncami boste lahko raziskovali slikovite okoliške zaklade s sprehodom do koče Tamar, od koder vas bodo poti peljale do slapu Nadiža, ali Črnega slapu, ki izvira na višini 1909 m. V kolikor ste ljubitelji razgledov, potem vam Slemenova špica s pogledom na planiške skakalnice in veličastne sosednje vrhove prav zagotovo ne uide.

Od aktivnosti k udobju

Trojček Hit Alpinea hotelov - Ramada Hotel & Suites , hotel Kompas (z velikimi družinskimi sobami) in Hotel Ramada Resort ponuja odlično izhodišče za odkrivanje Kranjske gore in okolice. Zelenci so le nekaj minut oddaljeni od hotela Kompas, od tam pa lahko nadaljujete pot do Planice, vredne raziskovanja in celodnevnega izleta. Za prijeten zaključek raziskovanja te slikovite alpske doline, lahko zavijete do gostilne Kavka, ki se nahaja pod planiško velikanko, za zaključek aktivnega dneva pa si rezervirajte čas za razvajanje v wellness centru hotela.

V Hit Alpinea hotelih so za pomladne in prihajajoče poletne dneve pripravili paketa Pomladna osvežitev in Kekčeva doživetja, ki poleg polpenziona vključuje še obisk enega od lokalnih muzejev, vožnjo po Besni Pehti, bon za storitve v Nordijskem centru in brezplačno kopanje v notranjih bazenih. Poleg tega pa v mesecu maju ponujajo 10% (koda MAJ) popust za bivanje v hotelu Kompas, ob rezervaciji kateregakoli paketa pa podarijo dostop do Voyo naročniškega videa za mesec dni.

Bogat animacijski program za otroke

Otroci se bodo zagotovo razveselili druženja s Kekcem, vodnega parka z ogreto vodo, domišljijo in kreativnost pa bodo lahko krepili na raznolikih delavnicah iz vsebin bogatega animacijskega programa.

Dovolite si razvajati, pričarajte sebi in svojim najdražjim navihane in sprostitvene počitnice v objemu narave.

Več informacij poiščite na spletni strani http://www.hit-alpinea.si ali pokličite brezplačno telefonsko številko 080 88 30.


Najbolj brano