Sledite svojim najlepšim energijam

Dnevi po mlaju - mlaj je bil včeraj - so vedno optimistični in polni podpornih energij, tako da bo vikend odličen in zadovoljni boste z vsem, kar se bo dogajalo okoli vas. V torek preide Venera v znamenje rib in vas bo povezala z naravo, živalmi, pa tudi z vašimi bližnjimi na drugačen, bolj sproščen način.

Začutili boste ljubezen, izražanje čustev (in tudi kreativnost) bo postalo veliko bolj dinamično in prisotno. Uživajte, saj se pričenjajo dobri dnevi, če boste sledili svojim najlepšim energijam.

Sobota / 2. april

Noč vam je verjetno bila prekratka, a vas bo dopoldan dobro pospremil v odlična srečanja in sodelovanja. Ne pozabite na novosti, ki jih želite vpeljati v svoje življenje. V vrtnarstvu je čas za plodovnice (buče, paradižnik, paprika, fižol, sadna drevesa …), ki na dan po mlaju in z luno v ovnu še posebej dobro rastejo. Porežite tudi tiste rastline, ki jim želite okrepiti rast. Luna malo pred 19. uro preide v bika, zato vas bo verjetno zagrabilo pozno kuhanje in ustvarjanje pojedine za vse. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, levi, tehtnice in strelci.

Nedelja / 3. april

Sproščena nedelja za kuhanje in uživanje, saj je luna v biku. Odličen dan je tudi za praktične pogovore, ogled filmov in družabne igre. Razmislite o investicijah in željah, ki jih imate za skupno življenje, ter si zapišite vse zanimive ideje. Zvečer bodite odprti za zanimive preobrate, presenečenja ter čustveno sprostitev. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, dvojčki, raki, levi in device.

Ponedeljek / 4. april

Rastoča luna v biku vas vabi, da tudi vi sodelujete z rastjo. Danes je odličen dan za kaljenje in sajenje semen gomoljnic ter glavnate solate, tudi pozno sajenje drevja, grmičevja in jagodičevja. Uživajte v naravi in predvsem v počasnem dnevu. Ne hitite, saj vam naglica ne bo prinesla nič dobrega. Odločitve sprejemajte z razmislekom in sodelujte v harmoniji z dnevom in okoljem. Dan je namenjen počasnim spremembam, rasti in sodelovanju z vsem, kar v vas aktivira kreativno silo. Tako boste srečni in dosegli največje rezultate. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, strelci, kozorogi in vodnarji.

torek / 5. april

Luna že zgodaj zjutraj pride v znamenje dvojčkov, kar vas bo usmerilo v komunikacijo, a ne pretiravajte, če nimate česa pametnega za povedati. Dan bo malo težak in lahko da se bodo v vas prebudili strahovi in vas vodili v napačne smeri. Zato ohranjajte notranji mir in usmerjenost v naloge in vse tisto, kar želite dobro narediti. Poslovno ste lahko uspešni, če veste, kaj želite. V vrtnarstvu je čas za kaljenje, sajenje in saditev cvetne zelenjave in nego cvetic, kjer želite bujnost in mnogobarvnost. Čas je tudi za presajanje lončnic, če potrebujejo več prostora za rast in razvoj. Venera vstopi v znamenje rib, kar vas bo še bolj povezalo z naravo in ljubeznijo. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, tehtnice, kozorogi, vodnarji in ribe.

Sreda / 6. april

Odličen dan se obeta, takšen pravi z Luno v dvojčkih. Tokrat vam bodo odnosi v veselje, prav tako pogovori in druženje. Nič vam ne bo težko in o vsem se boste lažje pogovorili in se tudi zmenili za nadaljnje korake. Dober dan je tudi za manjše nakupe, lahko da boste ob tem srečali zanimive ljudi in na hitro spremenili dnevne načrte. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, levi, tehtnice in vodnarji.

Četrtek / 7. april

Pestra noč je za vami in lahko da ste veliko odsanjali ali pa zaradi številnih zvezdnih vplivov niste najbolje spali. Dan se bo dobro razvil, še posebej, če boste delovni in iskali optimalne rešitve. Danes lahko veliko naredite, če ne fizično, pa v idejnih zasnovah in načinu organizacije. Zato se lotite vseh gordijskih vozlov in najdite optimalne rešitve za njih. Luna ob 17.30 preide v družinskega raka, zato boste postali bolj pozorni na družinske člane. Po tem času se je v vrtnarstvu smiselno ukvarjati z listnato zelenjavo in rastlinami z nadzemnimi plodovi. Pozno zvečer boste naklonjeni nežnosti in ljubezni. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, device, kozorogi in vodnarji.

Petek / 8. april

Odličen dan se obeta. Skozi pogovore boste prišli do pravih rešitev. Z lahkoto se boste prepustili spontanosti in sodelovanju, nič vam ne bo težko narediti, ustvariti, dokončati. Zato se samo lotevajte vsega, kar vam je pomembno, in se ne obremenjujte z drugimi, predvsem pa ne z govoricami. Luna je v raku in bo poskrbela, da se boste doma lažje sprostili, harmonizirali sebe, dom in družinske člane. Luna podpira tudi dnevno vrtnarjenje: kaljenje in sajenje oz. saditev ter nego listnatih rastlin, pa tudi sajenje trave in obnovo travne ruše ter zelene ograje. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, raki, device, vodnarji in ribe.

Andreja Novak, astrologinja angelca.si


Najbolj brano