Energija spomladanskega solsticija

Pred vami je najboljši vikend s spomladanskim solsticijem, najmočnejšim energijskim dnevom, ki vam bo okrepil kreativnost in tudi srečno življenje.

Sonce bo prešlo v ovna ter okrepilo dejavnosti in vašo voljo do vsega, kar se bo dogajalo. Strast vas bo prevevala in vas vodila skozi celoten teden, a tik pred materinskim dnevom Luna preide v znamenje kozoroga in ohladi tako čustva kot ozračje. Tako se boste lahko bolj posvetili delovnim energijam in uredili papirje ter vse, kar je tehnično potrebno.

Sobota / 19. marec

Zanimiv dan se obeta, a le, če boste ohranjali svoj mir in se ne pustili zmotiti okolici. Lahko se razvije strast skozi zanimive dogodke, ki vam bodo potrdili nekatera hrepenenja. Če ste zadovolji s sabo in dovolj pretočni z idejami, potem lahko računate na dobro dogajanje, v nasprotnem primeru pa vas lahko nekatere reakcije bližnjih in prijateljev obremenijo in pokažejo na vaše ranljive točke. Sprostite se in si dovolite čutiti spremembe, svobodo in to prav tako v ljubezni. Dan po polni luni bo vse drugače, lažje in lahko boste začeli nov, bolj svoj cikel življenja. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, tehtnice in vodnarji.

Nedelja / 20. marec

Lahko da so se vam ponoči odsanjali nekateri zaključki stvari in dogodkov, ki ste jih nosili s sabo. Zato bodite nežni s sabo čez dan, pijte dovolj tekočine in poskrbite za vse, kar potrebuje telo. Nedeljsko popoldne bo malo težje, zato ne imejte prevelikih načrtov, saj se lahko hitro izjalovijo. Prav tako ne izpostavljajte partnerja v čemerkoli, saj reakcije ne bodo ravno najboljše in se lahko vnamejo večji prepiri. Ob 16.33 vstopi Sonce v znamenje ovna in malo prevetri zadevo in vas prebudi v večjo aktivnost. Ovni, vse najboljše! Prihaja vaš čas! Enajst minut kasneje še Luna prestopi v znamenje škorpijona, kar bo poglobilo čustvenost, strast in tudi morebitne strahove okoli tega. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, levi, tehtnice, škorpijoni, kozorogi in vodnarji.

Ponedeljek / 21. marec

Odličen dan, ki bo kar klical po poslovnih idejah, sodelovanju in druženju z višjim smislom. Odzovite se na povabila in vi povabite tiste, o katerih že dlje časa razmišljate. Dopoldan bo odličen za vse kontakte. Opoldne pa si le dovolite malo odmika od rutine in ne reagirajte na čustvene provokacije, ki se lahko pojavijo. Popoldan bo spet dober in harmoničen, še posebej, če boste delali kaj lepega in poskrbeli tudi za svoje dobro počutje. Odličen čas je za zmenke, saj vam Luna v škorpijonu aktivira globljo strast. Luna pa podpira tudi zatiranje škodljivcev, gnojenje in sajenje oz. saditev listnatih rastlin, obnovo travne ruše in zelene ograje. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, device, tehtnice, vodnarji in ribe.

Torek / 22. marec

Pestra noč je bila, tako da če ste se večkrat prebudili ali imeli bolj moraste sanje, je vse popolnoma normalno. Podpora zvezd je namreč aktivirala vaše energije, ki so oddajala ta bremena. Tudi dan bo bolj ali manj razdrobljen, ko boste imeli tisoče opravkov in nobenega pravega občutka za uspeh. Počutje se vam bo izboljšalo tik pred osmo uro zvečer, ko bo Luna prešla v znamenje strelca in vas podprla v sprostitvi. Pozno zvečer boste oživeli in imeli številne ideje in želje po druženju. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, strelci, in ribe.

Sreda / 23. marec

Danes pazljivo, saj lahko da se vam bo resnica skrivala. Zato ne reagirajte prehitro in ne sklepajte o nečem, kar niste res dobro preverili. Ne verjemite tudi govoricam ali čemerkoli, kjer ne boste imeli dokazov takoj na dlani. Zato se tudi nič ne odločajte, samo počakajte, da mine to megleno navdušenje in se pokažejo resne in smiselne stvari. Sprostite pa se lahko in pišete navdihe, saj je luna v strelcu, ki podpira predvsem užitke. V vrtnarstvu je čas za plodovnice: sajenje in saditev ter nego vseh rastlin, kjer so pomembni plodovi (paradižnik, paprika, fižol, sadna drevesa …) Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, device, strelci in ribe.

Četrtek / 24. marec

Dobro jutro se je razvilo in vas podprlo v dinamičnih aktivnostih. Odlično vam bo šlo vse urejanje tudi pravnih zadev, zato se čimprej lotite vsega, saj imate predvsem dopoldne odlično podporo zvezd. Okoli poldneva vam bo že popustila koncentracija in bodo v ospredje prišli intuicija in čustva. Zato se ne odločajte na prvo žogo, počakajte, da se vam razkrijejo vsa dejstva. Popoldne boste obžalovali, če niste rešili potrebnih stvari in boste lahko nemogoči za pogovore. Pozno zvečer, ob 22.54 ,pride Luna v kozoroga in vas čustveno ohladi in praktično podpre. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, dvojčki, device, kozorogi, vodnarji in ribe.

Petek / 25. marec

Materinski dan bo čustveno malo hladen, saj je Luna v kozorogu in že zjutraj, ob 6.37, se dovrši zadnji krajec, ki bo od vas zahteval potrebne zaključke. Ne odlašajte več neizogibnih stvari, tako v odnosih kot tudi v vsakdanjem delu. Ne bodite pa preveč ambiciozni, saj vam življenje sedaj samo kaže, kaj je potrebno spustiti, da se ustvari čas in prostor za novosti, ki so že na poti. V vrtnarstvu je čas za čiščenje in zaključevanje del na vrtu bolj v smislu urejevanja, odstranjevanja plevela, tehnična popravila in izboljšave. Zvečer boste veliko bolje razpoloženi in že kovali nove načrte ter sodelovali pri zanimivih idejah. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, levi, device, kozorogi in vodnarji.

Andreja Novak, astrologinja angelca.si


Najbolj brano