Namesto, da ga prodaja, naj vlada Hit davčno razbremeni

Pred poslanci je danes tretja obravnava predlaganih sprememb zakona o igrah na srečo, odločali pa naj bi prihodnjo sredo. Spremembe bi vplivale tudi na Hit in zaposlene v njem, zato ti z zanimanjem spremljajo dogajanje, sindikati pa od uprave še vedno pričakujejo izboljšanje pogojev dela. Sicer je, ...

Zaposleni v Hitu niso zadovoljni s predlagano novelo zakona o 
igrah na srečo, ki drastično liberalizira slovenski igralniški trg in ga 
odpira tujcem.
Zaposleni v Hitu niso zadovoljni s predlagano novelo zakona o igrah na srečo, ki drastično liberalizira slovenski igralniški trg in ga odpira tujcem.  

NOVA GORICA Potem ko je bil predlog o dodatni obdavčitvi napitnin med obravnavo umaknjen, sta za zaposlene v Hitu še naprej sporna predvsem umik ...

Komentar novinarja

Nace Novak

Igralci so se vrnili, težave ostajajo

Po dolgotrajnem zaprtju zaradi covida-19 so se Hitovi gostje vrnili in poslovanje je, kot pravijo v upravi družbe, stabilno in v skladu z načrtovanim. Zaposlenim v podjetju pa se obetajo spremembe, zunanje in notranje. Poslanci bodo danes znova obravnavali predlog novele zakona o igrah na srečo, ki prinaša tudi ukinitev licenc za delo v igralnicah, kar hitovce najbolj moti. To namreč pomeni, da bo lahko delo v igralnici opravljal kdorkoli, brez ustreznega usposabljanja, s tem pa bi se znižal standard ...

Preberi več

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
 
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 5% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano