Danes je idealen dan za zmenke

Pred vami je sproščen, a intenziven vikend, ko vas bosta Mars in Venera spodbujala k čutenju vaših želja in iskanju boljše polovice, če ste samski. Vezani boste imeli v vseh teh dneh izzive in boste prisiljeni odkriti stanje svoje veze.

Lahko da boste odkrili nove bisere v dvojini in jih želeli povzdigniti, ali pa se boste začeli vse bolj zavedati, da veza nima več smiselne prihodnosti in boste začeli razmišljati o spremembah. Tudi čez teden bodo čustva v vseh pogledih intenzivna in vam bodo začela odpirati ključne stvari za dobre spremembe.

Sobota / 19. februar

Luna je že zgodaj zjutraj prešla v znamenje tehtnice, Sonce postaja v ribah vse bolj sproščeno, čustveno, tako da je danes idealen dan za zmenke. Mars in Venera vas bosta pri tem odlično spodbujala. Zato povabite simpatijo na zmenek ali se odzovite na povabila. Vezani pa vsekakor poskrbite, da boste več sproščenega časa preživeli s partnerjem, da bo vpliv zvezd tudi vam prinesel srečo doma. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, levi, tehtnice, kozorogi in ribe.

Nedelja / 20. februar

Dan za zanimivo druženje je, saj boste spodbudo dobivali iz več strani. Luna v tehtnici je naklonjena obiskom, Mars in Venera še vedno skupaj v znamenju kozoroga aktivirata vaše najbolj skrite iskrice strasti. Poleg tega pa sta v navezi Jupiter in Uran, kar prinaša občutek norosti, genialnosti in iskrivosti. Ta povezava vam bo pokazala, v kakšnem notranjem stanju ste vi, pa tudi vaši bližnji. Opazujte, katera čustva in misli prihajajo na plano, ter samo dovolite, da se vse obnavlja in spreminja v bolj iskrivo in iskreno vibracijo. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, tehtnice, strelci, kozorogi in vodnarji.

Ponedeljek / 21. februar

Dinamičen dan, ko Luna malo čez 10. uro preide v škorpijona. Dober dan za odločitve, še posebej na področju odnosov in lastnih čustev. Na plano bodo lahko prišla stara čustva in rane preteklih vez, zato se odločajte bolj za lastno prenovo kot za dramatične spremembe navzven. Sedanjost je odraz preteklosti in boljšo prihodnost si lahko ustvarite samo z iskrenostjo in sedanjimi dobrimi odločitvami. Ne bežite od življenja, saj čustva ostanejo z vami. Najdite pot do realizacije ljubezni, ki si jo želite. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, tehtnice in škorpijoni.

Torek / 22. februar

Spet same dvojke definirajo dan, tokrat je skupno število 3, kar nakazuje moč sodelovanja in ustvarjanja za širšo družbo. Lahko pa na plano pridejo tudi manj vidne resnice ali stvari, ki bi jih želeli prekriti, saj je Luna še vedno v intuitivnem škorpijonu, Mars in Venera pa dobivata čisto preveč podpore s strani Neptuna, ki zamegli jasnost in vas lahko preveč poveže v romantična pričakovanja, da postanete neprevidni v stvareh, ki jih želite skriti. Zato danes pazljivo z zmenki, ki niso uradni, vsekakor pa razmislite, kaj si želite v svojih odnosih in ljubezni. Delo vas bo osvobodilo, ne izogibajte se ga. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, tehtnice, škorpijoni in ribe.

Sreda / 23. februar

Dopoldne boste še pretirano čustveni in polni slutenj ter nemira, še posebej glede ljubezni. Mars in Venera vam dajeta podporo, da z iskrenostjo in strastjo pridete do svojih optimalnih želja in resnic, kam vas vodi srce. Luna ob 14.30 preide v strelca in podpre pozitiven odnos do sprememb in ker se pozno ponoči zgodi zadnji lunin krajec, je danes odličen čas za zaključke vseh vrst. Od delovnih do čustvenih. Ne bojte se sprememb, ki vam bodo prinesle osvoboditev, več energije in časa ter bolj poglobljeni stik s sabo in dobrim življenjem. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, tehtnice, strelci in ribe.

Četrtek / 24. februar

Popolnoma boste predani ali ujeti v svoja čustva in željo po nečem, česar se sočasno bojite. Luna v strelcu vas bo osvobajala, zato si dovolite sprejemati vse, kar se dogaja v vas, in tisto smiselno jasno pokazati svetu. Mogoče še danes ne boste mogli vsega pokazati navzven, a pomembno je, da se soočite s sabo in svojimi najglobljimi čustvi ter se z vsem za začetek pomirite. To bo dobra odskočna deska za nadaljevanje, predvsem ljubezenskega življenja. Strahovi in stara negativna pričakovanja se bodo lahko začela transformirati v dobro. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, tehtnice, škorpijoni, kozorogi in ribe.

Petek / 25. februar

Intenzivno obdobje se pričenja, ko bo strast vplivala na marsikatero odločitev. Pazljivo, da si ne zapravite lepih priložnosti v življenju zaradi slepe ljubezni, ki ima v sebi primesi preteklosti. Mars, Venera in Pluton so namreč vse bolj skupaj, kar na plano aktivira podzavestne vplive na vašo ljubezensko stanje. Zato ohranjajte jasen stik in sproščenost v sebi, ne sodite okolja, bližnjih, partnerja, temveč dovolite, da se razkrijejo pretekli vzorci v vsem in se osvobodite. Sprejmite darilo zvezd, ki bo v teh dneh močnejše in usmerjeno na odnose ter ljubezen do sebe. Vzemite si čas zase in za razmislek. Popoldne pride luna v kozoroga, ki bo malo ohladila čustva, da boste lažje o vsem razmislili. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, tehtnice, škorpijoni, kozorogi in ribe.

Andreja Novak, astrologinja angelca.si


Najbolj brano