Zaljubljeni v vas so morda že ob vas

Ljubiti in biti ljubljen je nekaj najlepšega, kar se nam zgodi v življenju. Kaj pa, če nam priložnosti za to doživetje polzijo iz rok, ker smo slepi za znake zapeljevanja?

Ker je do valentinovega še nekaj časa, smo izbrskali, na kakšen način zaljubljenost ali močno simpatijo do nekoga pokažejo posamezna nebesna znamenja. Poglejte okoli sebe … Še je čas, da najdeta tistega, ki bo vaše darilce ob prazniku zaljubljencev srečen pritisniti na svoje srce.

Oven

Vajeni so, da vedno dobijo, kar hočejo. Kadar se obnašajo še posebno samozavestno, predvidevajo, da bo to na vas delovalo kot afrodiziak. Ko se oven ali ovnica ob vas držita močno pokončno … pozor!

Kot ima ljubezen različne obraze, jih ima seveda tudi zapeljevanje.

Bik

Biki so običajno v centru pozornosti, ker so že po naravi družabni in zgovorni. Potrudijo se, da nikogar v svoji bližini ne spregledajo. Kadar pa so na nekoga še posebej pozorni, je to znak, da jim pomeni več kot drugi.

Dvojčka

Pri vzpostavljanju stika z nekom, ki jim mede srce, lahko dvojčki postanejo sramežljivi in zadržani, kot da s sebe ne bi želeli odstreti vseh svojih tančic. Če je naklonjenost obojestranska, jih drugo za drugo odstirajte vi.

Rak

S toplino in nežnostjo obsipajo vse okoli sebe. Kadar pa nekomu namenijo še kakšen posebej dolg in blag pogled, je to jasen znak, da bi si vam želeli dati še več naklonjenosti, ki jo nosijo skrito v sebi.

Lev

Levi vedno dominirajo in naredijo prvi korak v še tako nevarno smer, če se jim le zdi, da peljejo v pravo smer. Kadar vam ponudijo roko, dobesedno ali simbolično, da se jim pridružite - zgrabite jo.

Devica

Največja spretnost ljudi, rojenih v tem znamenju, je njihova umetnost pripovedovanja, a je ne izkoristijo za vsakogar. Če se torej devica ali devičnik trudi, da se z vami pogovarja, je to znak, da ste mu ljubi.

Tehtnica

To znamenje je v vsem zodiaku najbolj šarmantno, na mnoge ljudi deluje kot magnet. Tako pa tudi na tehtnice delujejo tisti, ki so njim všeč. Če se torej trudijo biti v vaši bližini, je jasno, da vas osvajajo.

Škorpijon

To strastno in seksualno znamenje ne more iz svoje kože. Njihova močna energija se po prostoru širi kot virus. Da želi škorpijon oziroma škorpijonka okužiti vas, pa vam bo postalo jasno, ko boste opazili, da vas s pogledom dobesedno slači.

Strelec

Čeprav strelci veljajo za najsrečnejši znak horoskopa, nikoli ne čakajo, da jim kaj samo pade v naročje. Če ste strelci ali strelki všeč, bo pristopil(a), četudi nima pojma, ali je naklonjenost obojestranska. Znak za osvajanja je torej pogum.

Kozorog

Ko so ob osebi, ki jim je posebej pri srcu, v svoji notranjosti postanejo negotovi. Pomagajo si s svojim smislom za humor in začnejo stresati šale. Če vam povedo vic, ste njihov ljubljeni oziroma ljubljena.

Vodnar

Vodnarji se znajo obnašati tako sladko kot nobeno drugo zodiakalno znamenje. A vendar so prav do tistih, ki so njihove srčne simpatije, malce zadržani. Da ste mu/ji všeč, boste torej spoznali po tem, da je do vas manj sladek(a) kot do drugih.

Ribi

Ponavadi ribe delujejo malce mračne, zadržane in skrivnostne. In take v resnici tudi so. Ob osebi, ki njihovo srce požene v hitrejši tek, pa njihovo mračnost prežene svetloba. Če jim zaradi vas zasije obraz - to naredi ljubezen.

Neja Kralj, raziskovalka energij


Najbolj brano