Začel se je vpis otrok v koprske vrtce

Prvega februarja se je začel vpis otrok v javne vrtce MO Koper za šolsko leto 2022/2023. Starši malčkov tudi letos izpolnijo le eno vlogo in jo oddajo v enoto vrtca prve izbire.

Merila za sprejem otroka v vrtec  ostajajo nespremenjena, največ 
točk tudi letos prinaša stalno prebivališče na območju MO Koper.  
(Arhivska fotografija) Foto: Alenka Penjak
Merila za sprejem otroka v vrtec ostajajo nespremenjena, največ točk tudi letos prinaša stalno prebivališče na območju MO Koper. (Arhivska fotografija) Foto: Alenka Penjak

KOPER > Vlogo lahko prevzamejo na sedežu vrtcev, dostopna pa je tudi na spletni strani vrtcev in uradni spletni strani koprske občine. Rok za oddajo vlog se izteče 1. marca.

Vlogo morajo ponovno oddati tudi starši, ki so vlogo za vpis v vrtec izpolnili in oddali že v prejšnjem šolskem letu, a njihov otrok v vrtec še ni bil sprejet. Merila za sprejem otroka v vrtec ostajajo nespremenjena, največ točk tudi letos prinaša stalno prebivališče na območju MO Koper, dodatne točke pa dobijo tudi otroci, ki imajo odložen vpis v OŠ in tisti, ki so se prijavili že lani, a niso bili sprejeti v vrtec.

Otroci, ki z začetkom novega šolskega leta ne bodo vključeni v vrtec, bodo uvrščeni na čakalni seznam za morebitni medletni sprejem.


Najbolj brano