Sproščen konec tedna je pred vami

Sproščen vikend se obeta, ko boste začeli lažje dihati in razmišljati o svojem življenju. Ne boste si dovolili, da vas kdorkoli moti pri vaših načrtih, saj boste iskali dogodivščine in druženja.

Narava bo odličen izgovor za odmik od vsakdanje rutine. Tudi torkov kulturni praznik vas bo vabil k druženju in zabavi, lahko da boste preživeli veliko časa med ljudmi, kar bo hitro spodbudilo dobro voljo in boljše razpoloženje. Dogajanje vam bo dalo upanja, zato vam nič ne bo težko. Ljubezen bo že kazala svoj vpliv, še posebej proti koncu tedna, zato se ji ne izmikate, naj vam prinese lepe spremembe.

Sobota / 5. februar

Odlična in sproščena sobota se obeta. Ker je Luna v dinamičnem ovnu, se boste verjetno odločali za športne aktivnosti ali izlete v naravo. Ker Luna raste, vas bo še spodbujala h konkretnim dejanjem, ustvarjanjem in sodelovanjem. V vsakem primeru ne boste mogli lenariti in mirovati, potrebno bo pokuriti energijo, ki bo v vas. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, raki, device in kozorogi.

Nedelja / 6. februar

Odličen dan za izlete, pohajkovanja po naravi in sodelovanje s telesom, ki se bo danes želelo gibati in delovati. Luna je namreč še vedno v neumornem ovnu in šele pozno zvečer pride v bika, zato pojdite spat pred polnočjo, da ne boste imeli polnočnih prigrizkov, ki jih luna v biku tako rada spodbuja. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, dvojčki, device in škorpijoni.

Ponedeljek / 7. februar

Aktiven in praktično usmerjen dan z Luno v biku. Napredovali boste, mogoče počasi, a vztrajno, saj se ne boste pustili motiti okolici. Večji poudarek boste dali na prehrano, počitek in še vseeno naredili tisto, kar ste si začrtali. Po deveti uri zvečer se ne lotevajte kakršnihkoli popravil ali bolj zahtevnih stvari, saj bo nemir v zraku in boste bolj dovzetni za nezgode, pa tudi za prepire. Večerna meditacija in sprostitev bo tako najbolj koristna. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, škorpijoni in vodnarji.

Torek / 8. februar

Kulturni praznik z luno v biku bo namenjen vztrajnosti in zavedanju svojih vzrokov za novosti, ki ste jih začeli vpeljevati v svoje življenje. Prvi lunin krajec je danes in ne boste želeli spreminjati svoje dobre rutine, ne glede na okoliščine. Želeli pa se boste družiti in veliko podpore boste imeli, da resnično stopite v javnost ter s prijatelji in v večji družbi preživite lep dan. Zato sprejmite povabila ali vi povabite druge na zanimivo srečanje. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, škorpijoni, kozorogi in vodnarji.

Sreda / 9. februar

Iskali boste način, da izrazite svoje bolj ali manj skrivne želje, kar vam bo tudi uspelo, samo vztrajajte. Luna malo pred 11.30 pride v dvojčka in vam sprosti komunikacijo, a sočasno boste deležni veliko več klicev in stikov kot sicer. Izkoristite dobro voljo in podporo zvezd za realizacijo tistih stvari, pri katerih potrebujete pomoč drugih. Lahko se zgodijo res velike stvari, zato se ne odmikajte od pogovorov, temveč sledite intuiciji in kontaktirajte potrebne ljudi. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, škorpijoni, strelci in kozorogi.

Četrtek / 10. februar

Še vedno boste imeli moč v komunikaciji in tudi v realizaciji tistih stvari, ki so pomembne za vaše materialno stanje. Polni boste motivacije, zato je ne skrivajte, prevzemite vodilno vlogo tam, kjer čutite, da lahko vi najbolje organizirate stvari. Luna je še vedno v dvojčkih in vas bo podpirala v komunikaciji, pa tudi pri uporabi lastne intuicije. Ne čakajte več, aktivirajte se v smer, ki si jo želite zaživeti. Ljubezen bo počasi kazala svoj vpliv na vas, sprejmite jo v svoje življenje. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, dvojčki, tehtnice, škorpijoni in kozorogi.

Petek / 11. februar

Zanimiv dan, ko boste lahko videli, na katero podporo zvezd najbolj reagirate. Strast in ljubezen se bosta že začeli prebujati, sočasno pa boste imeli željo po konkretnih dogovorih, zagotovilih ali pa preprosto po provokacijah, da bi vsaj prišli do resnice v okolici. Luna bo še vedno v dvojčkih in vam omogočala sprostitev, ne glede na to, kaj se bo dogajalo okoli vas. Vsekakor boste čutili željo in premoč, da uveljavite svoje želje, lahko da tudi po lenarjenju. Prisluhnite si in nič ni narobe, če pohitite z Valentinovimi namigi simpatijam. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, dvojčki, device, tehtnice in kozorogi.

Andreja Novak, astrologinja angelca.si


Najbolj brano