Ko je v igri poljub … pa ne le silvestrski

Poljub je zaradi izredne občutljivosti ustnic ena od najbolj čutnih oblik dotika, ki lahko izraža naklonjenost, spoštovanje, pozdrav ali spolno slo.

Poljub je tudi mejnik, s katerim telesna govorica prestopi mejo in postane intimna, ne glede ena to, za katero vrsto poljuba gre. Če je v igri poljub iz spolne sle, gre seveda za najslajšo vrsto.

Na silvestrovo se bomo seveda poljubljali vsi vprek in ne bo šlo zgolj za slastne ljubezenske poljube. A če veste, v katerem zodiakalnem znamenju so rojeni tisti, s katerimi se boste poljubljali, in če že vnaprej veste, da ne bo šlo le za voščilo za srečno novo leto, lahko prevrite, kakšen bo poljub, še preden se vajine ustnice spojijo. Nebesni znak namreč določa tudi tip njegovega poljuba

Nebesni znak določa tudi tip njegovega poljuba.

Oven

Ovni se poljubljajo zelo strastno in predano. Ko vas oven poljubi, ima navado, da svoje prste premika skozi vaše lase ter se rahlo, nežno in ljubeče dotika tudi vašega obraza.

Bik

Biki se zelo obremenjujejo s svojimi poljubi, saj želijo, da bi bilo vse popolno. Če se rahlo odišavite, jih bo kaj hitro premamil vaš vrat, ki ga bodo želeli narahlo poljubljati v nedogled.

Dvojčka

Dvojčki se raje držijo za roke, kot da bi se poljubljali, predvsem če govorimo o obnašanju v javnosti. Pri njih morate poljub velikokrat vzbuditi - in potem vse gladko steče.

Rak

Pri njih boste deležni neomejenega crkljanja. Vsakemu poljubu bo dodan objem, zaljubljen pogled ali vsaj nežen stisk določenega dela telesa. Pri samih poljubih pa se v silovitosti ne zadržujejo.

Lev

Ko se bodo opogumili in vas prefinjeno poljubili, si nikoli ne boste želeli prenehati poljubljati z njim. Tudi oni si bodo želeli več in več dolgih poljubov, ki jih naravnost obožujejo.

Devica

Tisti, ki so po horoskopu device, so na videz zelo sramežljivi in prijazni, ampak so hkrati lahko zelo vroči in strastni. Ob poljubu vas bodo k sebi potegnili za pas ali pa vas celo prefinjeno stisnili za zadnjico.

Tehtnica

Tehtnice so značilne po svojih sladkih, nežnih in romantičnih poljubih. Brez mokrote in “preveč” jezika jim najbolj ugaja, a užitki v poljubljanju z njimi zato niso nič manj sladki.

Škorpijon

Poljubi škorpijonov so vroči in raznoliki. Od francoskih poljubov, dotikov, strasti ... Ko mu vi pokažete kakšnega, ki ga še ni izkusil, se mu bo od veselja in strasti zameglil razum.

Strelec

Strelci ne čakajo na ustrezen trenutek, ampak gredo kar v akcijo. Po drugi strani pa jim sam poljub ne pomeni zelo veliko. Če se radi poljubljajo, še ne pomeni, da so zaljubljeni.

Kozorog

Po prvem poljubu s kozorogom boste mislili, da je šlo le za mečkanje, a po drugi strani je to le njihov način poljubljanja. Poljubijo pa le tiste, ki si jih zares želijo.

Vodnar

Vodnarji so na začetku nekoliko sramežljivi in morda nekoliko zamaknjeni, a vas ne ignorirajo, le niso preveč prepričani vase. Ko vas bodo poljubili nazaj, pa se boste v njihovem poljubu izgubili.

Ribi

Pri ribah ni omejitev - dobesedno. Obožujejo dolge francoske poljube, popestrene z dolgimi objemi ... Ribe se močno zaljubijo in to najpogosteje pokažejo prav s svojimi poljubi.

Neja Kralj, Dobra karma


Najbolj brano