Iščete široko izbiro daril na enem mestu? Rešitev je na poti!

Božično nakupovanje je lahko letos enostavnejše, pravijo v Petrolu. Ustavite se na najbližjem bencinskem servisu in poskrbite za darilo pod smrečico, ki bo izpolnilo tudi najbolj skrite želje.

Na Petrolu vas že čaka široka izbira daril na enem mestu. Svoje božične nakupe lahko tu opravite mimogrede, hitro, enostavno in priročno. Pobrskajte po prodajnih policah in v bogati praznični ponudbi poiščite popolno darilo za še tako zahtevnega obdarovanca.

Iščete darilo za nekoga, ki prisega na slaščice in vino? V Petrolovih prodajalnah izberite bombonjero, ki že od daleč sporoča: “Vesele praznike!”, zraven pa še steklenico vrhunskega vina, ki se bo še kako prileglo k čokoladi – in seveda lepo vrečko, v katero boste darilo pospravili. Morda pa bi raje izbrali nekaj bolj praktičnega? Tudi to imajo: od vsega za avto do knjig, kozmetike, nabora različnih tehničnih izdelkov in še in še, na Petrolu najdete prav vse. Še prikupne igrače za naše najmlajše!

Če kljub bogati izbiri še vedno ne veste, kaj kupiti, pa bo morda prava odločitev darilni bon, v katerem se skriva nabor enkratnih doživetij, ki bodo ostala v spominu še leta. Široka ponudba praktičnih darilnih bonov Donum, SelectBox in SelectCard za odrasle in otroke na izbranih bencinskih servisih Petrol bo tako poskrbela za popolno darilo, prijetne praznike in čarobno doživetje, ki bo na kožo pisano tudi najbolj zahtevnemu obdarjencu.

Še vedno niste prepričani? Potem podarite
Petrol darilno kartico!

Lepo presenečenje za novo leto pa je lahko tudi vinjeta. Ta je tokrat elektronska, zato za odlično darilo potrebujete zgolj registrsko številko vozila obdarovanca, hiter obisk Petrola in, čarovnija! Nova elektronska vinjeta bo njegova ali njena. Darila vam ne bo treba niti zavijati!


Najbolj brano