Strast in energijo usmerjajte vase

Prihaja vladavina škorpijona, ki poudari intuicijo, notranji instinkt in tudi željo po razrešitvi globljih stvari ali maščevanju, če rešitve niso mogoče.

Zato svojo strast in življenjsko energijo usmerite vase in v svoje dobre rešitve, odmikajte pa se od tistih, ki spodbujajo zmedo, pritiske, prepire in se na koncu z njimi ne da nič pogovoriti. Tako boste preživeli lepo jesen in se tudi globinsko sprostili, regenerirali in pripravili na drugačen, bolj sproščen in sodelujoč način življenja.

Sobota / 23. oktober

Že zjutraj vstopi Sonce v znamenje škorpijona, kar bo okrepilo notranjo intuicijo in vas povezalo z večjo strastjo do življenja. Okoli 10. ure pride Luna v znamenje dvojčkov, kar bo okrepilo komunikacijo, razmišljanje in naredilo soboto odlično za prava spoznanja, ki bodo povezala vašo intuicijo z obstoječim znanjem. Sprostili se boste in se o vsem želeli pogovoriti . Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, device, tehtnice in škorpijoni.

Nedelja / 24. oktober

Sproščena nedelja, ko vas bo Luna v dvojčkih spodbujala, da razmislite o svojih načrtih in se z lahkoto pogovorite z domačimi o vsem, kar bi želeli početi skupaj v naslednjem tednu. Izkoristite priložnost in podebatirajte o vsem, kar je pomembno, ter preživite sproščen dan v druženju. Največji vpliv boste čutili dvojčki, raki, tehtnice, škorpijoni, vodnarji in ribe.

Ponedeljek / 25. oktober

Nočne sanje so vam pomagale osvoboditi nekatere pritiske iz preteklosti in verjetno ste se prebudili v navdihujoče jutro. Sledite idejam, kreativnosti in se o vsem pogovorite, saj vas pri tem še spodbuja Luna v dvojčkih. Dan se bo tako prevesil v dinamično popoldne, kjer uredite še vse, kar je pomembno za ta teden. Pozno zvečer (ob 23. uri) se Luna premakne v družinskega raka in začne spodbujati vaša čustva po gnezdenju in harmoniji doma. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, strelci in vodnarji.

Torek / 26. oktober

Dan za sprostitev, razumevanje, iskanje in ustvarjanje družinske harmonije. Posvetite se domačim in prisluhnite željam drug drugega, da se ustvari bolj intimna atmosfera in se vsi sprostite. Ne skrivajte težav drug pred drugim, temveč se o vsem pogovorite, da se najdejo optimalne rešitve za vse. Najboljše počutje boste čutili biki, raki, device, škorpijoni in ribe.

Sreda / 27. oktober

Lahko da ste imeli pestro noč, polno nenavadnih in očiščevalnih sanj energij starih ljubezni in tudi budnih trenutkov s kreativnimi idejami. Zato je bilo jutro preobčutljivo in ste lahko ali pa ste še nezbrani, zmedeni in občutljivi na vsako besedo. Popoldne se boste lažje umirili, fokusirali na svoje življenje in opravke ter se sprostili tudi z domačimi. Glejte pa, da bost šli pravočasno spat, saj so okoli polnoči spet nemirne zvezde, ki vas lahko privedejo do prepira. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, raki, device, tehtnice in strelci.

Četrtek / 28. oktober

Prebudili ste se še v eno bolj občutljivo jutro, vendar s pozitivnimi vplivi ljubezni, sreče in občutka zaupanja življenju, da prinese prave spremembe. Dopoldne pride Luna v znamenje leva, kar bo sprostilo druženje in vam dalo veselje, da naredite nekaj zase in za svoje počutje ter videz. Obiščite maserja, frizerja ali se kako drugače potrudite zase, saj vam bo to polepšalo ne samo dan, temveč vam bo vrnilo veselje do vsega. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, levi, tehtnice, strelci in vodnarji.

Petek / 29. oktober

Že ponoči ste bili verjetno precej senzibilni na vse energijske ali fizične premike ter ste zato bolj slabo spali. Tudi čez dan bo prisoten stres, nemir in potrebno bo vložiti nekaj energije v to, da ohranite zbranost na tem, kar želite danes narediti. Zato se sprostite in usmerite čustva v ideje in načrte, da se bolj povežete v sebi in boste manj dojemljivi za zunanje motnje. Če lahko, se po 12. uri odmaknite od telefonov, računalnikov in vse elektronike. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, levi in vodnarji.

Andreja Novak, astrologinja, angelca.si


Najbolj brano