Koprska občina išče finančnika

Mestna občina Koper je objavila javni razpis za prosto delovno mesto finančnika za finance in kontroling v uradu za finance in računovodstvo. Zainteresirani kandidati se lahko prijavijo do vključno srede, 3. novembra, sporočajo z občine.

Mestna občina Koper je objavila javni razpis za prosto delovno 
mesto finančnika za finance in kontroling v uradu za finance in 
računovodstvo. Foto: Luka Carlevaris
Mestna občina Koper je objavila javni razpis za prosto delovno mesto finančnika za finance in kontroling v uradu za finance in računovodstvo. Foto: Luka Carlevaris

KOPER > Kandidati morajo imeti najmanj tri leta delovnih izkušenj, izpolnjevati morajo zahtevo znanja uradnega jezika, in sicer visoko raven aktivnega znanja slovenščine in višjo raven znanja italijanščine.

Zadolžitve kandidata, ki se prijavlja na delovno mesto finančnika za finance in kontroling, bodo med drugim priprava zahtevnejših analiz, poročil in zahtevnih strokovnih gradiv, opravljanje zahtevnejših nalog s področja financ in proračuna ter izvajanje finančnega kontrolinga v skladu z internimi akti koprske občine.

Občina sicer še naprej išče višjega svetovalca za splošne zadeve in javna naročila ter višjega svetovalca za pridobivanje in upravljanje nepremičnin. Obe zaposlitvi sta za nedoločen čas, s polnim delovnim časom. Rok za prijavo na posamezni natečaj je prihodnji ponedeljek, 25. oktober.


Najbolj brano