Policisti iščejo pobeglega voznika in očividce nesreče v Cerknem

Idrijske policiste so sinoči obvestili o prometni nesreči s pobegom, ki se je včeraj okoli 5.50 ure zjutraj zgodila na Platiševi ulici v Cerknem. V nesreči sta bila udeležena mlajša kolesarka in za zdaj še neznani voznik avtomobila. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti pozivajo voznika in morebitne očividce, da se jim oglasijo.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

CERKNO > Po prvih zbranih podatkih je neznani voznik osebnega vozila na prehodu za pešce z vozilom trčil v zadnjo pnevmatiko kolesa, zaradi česar je kolesarka izgubila ravnotežje in padla po vozišču. Pri tem se ni poškodovala. Po prometni nesreči se je neznani voznik avtomobila na kraju ustavil in po krajšem pogovoru s kolesarko nadaljeval vožnjo v smeri središča Cerknega oziroma proti Bevkovi ulici.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče policisti pozivajo vse, ki bi jim lahko nudili koristne informacije glede prometne nesreče, da se zglasijo na Policijski postaji Idrija ali pokličejo na številko postaje 05/372-48-00 oziroma pišejo na elektronski naslov pp_idrija.pung@policija.si. Lahko se zglasijo tudi na kateri koli drugi policijski postaji oziroma pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Prav tako policisti prosijo voznika, da se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče zglasi na Policijski postaji Idrija.


Najbolj brano