Mobilna cepilna enota prihaja v Sv. Anton

Koprski Zdravstveni dom nadaljuje s cepljenjem na terenu. Z mobilno cepilno enoto bodo jutri med 15. in 17. uro pred zadružnim domom v Sv. Antonu, medtem ko bo danes med 14.30 in 20. uro množično cepljenje za nenaročene potekalo v cepilnem centru v središču Kopra.

KOPER, SV. ANTON > Tokrat bo mobilna cepilna enota Zdravstvenega doma Koper prisotna na ploščadi pred zadružnim domom v Sv. Antonu, na voljo bo cepivo Pfizer Biontech. Občanke in občani morajo s seboj imeti osebni dokument in zdravstveno izkaznico.

Zdravstveni dom tudi v tem tednu nadaljuje cepljenje proti covidu-19. Nenaročene bodo cepili na lokaciji Zdravstvenega doma Koper, Dellavallejeva 3, danes med 14.30 in 20. uro. Odprto cepljenje je namenjeno vsem, ne samo občankam in občanom koprske občine, na voljo bo cepilo Pfizer Biontech.

Sicer pa ZD Koper v Otroško šolskem dispanzerju (Dellavalejeva ulica 3 v Kopru) organizira tudi cepljenje otrok, starih med 12 in 18 let. Cepljenje poteka po predhodnem naročilu na telefonski številki 05/6647 271.

Zaradi velike zasedenosti parkirišča na Vergerijevem trgu ob ZD Koper in Trgu Brolo na koprski občini obiskovalcem Zdravstvenega doma Koper znova svetujejo, da svoja vozila parkirajo v novi Parkirni hiši Belveder. Prva ura parkiranja je brezplačna, vsaka naslednja pa en evro.


Najbolj brano