Polna luna vam lahko veliko podari

Veliko dobrega lahko pride v vaše življenje, če boste le sproščeno sodelovali in opazili pozitivne ljudi in dobre stvari, ki želijo vstopiti vanj.

Sedaj ni čas za dodaten trud in naporne načrte, temveč za dokončevanje projektov, prenove in očiščevanja doma ter poslovnih prostorov. Polna luna v ribah vam namreč v torek lahko veliko podari, če boste le imeli kaj praznega prostora in čistih energij za sprejemanje.

Sobota / 18. september

Odlično jutro se bo razvilo v sproščeno dobro dopoldne z Luno še v vodnarju, ki ga preživite v sodelovanju, druženju, da boste maksimalno lahko sprejeli vse, kar vam zvezde podarjajo. Optimistični boste in naklonjeni ljubezni ter harmoniji, zato se bo vse odvijalo dobro. Možne bodo iskrice strasti, ki lahko samske pripeljejo v ljubezenski stan. Pozno zvečer pride Luna v znamenje rib, kar vas še bolj poveže z ljubeznijo do sveta in življenja. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, tehtnice, strelci, vodnarji in ribe.

Nedelja / 19. september

Sproščen dan z rastočo Luno v ribah, ko se vam ne bo nikamor mudilo in sočasno boste čisto zadovoljni z vsem, kar se bo dogajalo. Če imate priložnost in čas, se zavedajte svojega zadovoljstva in iz njega izhajajte. To bo okrepilo dobre odnose in vas spomnilo, kako je biti magnetni privlak za dobre stvari. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, škorpijoni, kozorogi in ribe.

Ponedeljek / 20. september

Noč bo nemirna in lahko da ne boste točno vedeli, kaj se je dogajalo, saj boste v živo odsanjali številne pretekle dogodke. Luna v ribah vam kaže na ujeta čustva, ki vas bolj bremenijo, kot si mislite. Sprostite se in čim manj načrtujte. Raje se povežite z bližnjo naravo ali si dovolite vzeti čas zase, za umetnost, meditacijo in sprehode. Skozi vse to boste namreč optimalno odprti za dobre ideje, rešitve in navdihe glede vsega, kar je potrebno v tem obdobju urediti ali spremeniti. Večer bo namenjen regeneraciji, zato preusmerite fokus na svoja čustva in na vaše odzive glede dogajanja. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, levi, škorpijoni, vodnarji in ribe.

Torek / 21. september

Polna luna v ribah se je že ponoči zgodila in vas bo podprla v spoznanjih, kaj bi zares želeli realizirati, katere stvari pa bi raje ohranili v svojem sanjskem svetu. Začeli se boste zavedati, da vsega ne morete imeti v istem času in boste zadovoljni, da lahko še izbirate. Zgodaj zjutraj je tudi prešla Luna v znamenje ovna, kar vam bo okrepilo čustveno povezavo z vsem, kar si želite, zato se boste hitro aktivirali in pridobili zaveznike za vse potrebno. Pozno popoldne in zvečer si pišite ideje in prioritete življenja, saj boste dobro organizirani in bodo vaši načrti praktični ter hitri. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, levi, device, tehtnice in škorpijoni.

Sreda / 22. september

Energijsko močan in dinamičen dan z Luno v ovnu vam bo pokazal, kje se miselno zapletete v težave. Zato pozorno v pogovorih, na sestankih, pa tudi v prometu, saj bodo nenavadno močne silnice aktivirale udeležence. Danes lahko dojamete, kako močno moč imajo vaše misli, zato jih je smiselno preusmeriti v pozitivno smer in ne trzajte na provokacije ter na dogodke, ki vas vznemirijo. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, levi, tehtnice in škorpijoni.

Četrtek / 23. september

Odlična noč je bila, ne glede na to, ali ste jo preživeli v spanju ali druženju. Jutro verjetno ni bilo najbolj optimalno, še posebej če točne ne veste, kaj si želite. Nemir pojenjajoče Lune v ovnu vas bo postavil pred dejstva, po čem hrepenite in česa si podzavestno želite. Popoldne preide Luna v znamenje bika, kar aktivira predvsem iskrice strasti, ki vam lahko čisto zmešajo običajne načrte. Želeli boste umiriti dogajanje in se bolj posvetiti hrani, ljubezni in dobremu druženju. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, tehtnice, škorpijoni, vodnarji in ribe.

Petek / 24. september

Dinamičen petek se obeta, ko je dobro, da ste pripravljeni na spremembe v mislih, načrtih, pa tudi na preobrate usode. Z luno v biku bo vse sicer potekalo v smislu urejevanja dobrin življenja, dobre prehrane ter zadovoljnega druženja, a vseeno vam bodo lahko spremembe povzročile malo sivih las, če boste preveč po bikovsko - trmasto vztrajali na svojem. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, levi, tehtnice, škorpijoni in vodnarji.

Andreja Novak, astrologinja angelca.si


Najbolj brano