Rdeča in modra ekipa bosta merili moči v tropskih krajih

6. septembra na Planet TV prihaja najtežja televizijska športna preizkušnja Exatlon, še pred tem pa so organizatorji novega šova že predstavili tekmovalce in tekmovalke rdeče ekipe, ki se bo v Dominikanski republiki spopadla z osupljivimi poligoni. Sestavljajo jo znani obrazi in uveljavljeni športniki. O modri ekipi pa je za zdaj vse se še ovito v tančico skrivnosti.

Rdeča ekipa je že na poti v Dominikansko republiko.
Rdeča ekipa je že na poti v Dominikansko republiko. 

LJUBLJANA > Obe ekipi se bosta pomerili na izjemno težkih poligonih in tekmovali tako za določene ugodnosti kot skupno in individualno zmago. Na koncu tekmovanja Exatlon bosta namreč zmagovalca dva - najboljša tekmovalka in najboljši tekmovalec, ki bosta poleg zmagovalcev prve slovenske preizkušnje Exatlon prejela tudi vsak po 50 tisoč evrov. Športne preizkušnje bo s svojim komentarjem spremljal voditelj Miran Ališič, medtem ko bo utrip med tekmovalci in tekmovalkami v netekmovalnem delu preverjala Tina Gaber.

Rdeča ekipa se je predstavila na posebnem dogodku tik pred odhodom v Dominikansko republiko. Na poligonih se bo pomerila Nives Orešnik, nekdanja mis Slovenije, ki trenutno deluje kot osebna trenerka, v boj pa se podaja tudi njen partner Andrei Lenart, igralec, ki smo ga videli v več slovenskih serijah, pa tudi v hollywoodski uspešnici Kingsman: Tajna služba. Rdečo ekipo sestavljajo še aktualna državna prvakinja v ritmični gimnastiki Aleksandra Podgoršek, nekdanja umetnostna drsalka Pina Umek, ki je zdaj osebna trenerka, ter model ter osebna trenerka Marjanca Polutnik.

Najtežja športna preizkušnja seveda ne more miniti brez prve mišice Slovenije, Igorja Mikića, v ekipi rdečih pa sta se mu pridružila trener borilnih veščin Denis Porčič Chorchyp in športni navdušenec Franko Bajc.


Najbolj brano