Z nalepkami do razkošnega objema brisač Svilanit – 70 % ceneje!

Vsak postanek je priložnost za objem, so prepričani na Petrolu, kjer te dni z zbiranjem nalepk ponujajo neverjetne popuste na izjemne izdelke Svilanit.

Neprekosljivo razkošje in mehkoba

V prav vsaki izmed naših omar se zagotovo skriva vsaj ena brisača priznanega slovenskega proizvajalca Svilanit. Nič čudnega, saj Svilanit v naše domove prinaša popolno kulturo bivanja že od leta 1938, vedno s skrbjo za najboljše materiale ter vrhunsko in natančno izdelavo.

Razkošje in mehkoba izdelkov Svilanit pa sta sedaj lahko vaša še ugodneje – na Petrolu! Ker tam šteje prav vsak obisk, si lahko z zbiranjem nalepk do 1. avgusta privoščite kar do 70 % popusta na vrhunsko linijo izdelkov Svilanit. Ta obsega vse od kakovostnih brisač in kopalniških preprog do elegantnih izdelkov Nautic za na pot ali plažo.

In še namig: zbiranje nalepk bo lažje za člane Petrol kluba, saj ti za popust na izdelke Svilanit potrebujete manj nalepk.

Preverite ponudbo brisač in ostalih Svilanit izdelkov v akciji in natisnite zbirni kartonček: www.petrol.si/svilanit
In ne pozabite: do 30. maja vam na Petrolu za vsako pridobljeno Svilanit nalepko eno nalepko podarijo!

Kopalniške brisače in preproge ter brisače za plažo, torbe in nahrbtniki

Z vsakim postankom na Petrolu je lahko vaše več topline, pravijo v podjetju. Topline, namreč, ujete v objemih najdražjih, in topline, ujete v luksuznem volumnu in hitremu sušenju kopalniških brisač Svilanit. Te vas bodo navdušile z razkošnimi materiali, natančno izdelavo in izjemno mehkobo za prav vsakega družinskega člana, njihovi pastelni odtenki pa se bodo minimalistično podali v še tako edinstveno kopalnico. Tej lahko piko na i dodajte še z kopalniško talno preprogo, ki vas bo prepričala s svojo vpojnostjo, spominsko peno v jedru in vsestransko uporabo.

Toplina in mehkoba Svilanita pa bosta z zbiranjem nalepk vaši tudi, ko se odpravite na krajši izlet, vikend oddih, potovanja, športne aktivnosti ali uživanje na plaži. Tu vam bodo skupne trenutke z najdražjimi lepšali minimalistični izdelki Svilanit Nautic navtičnih barv – brisače, torbe in nahrbtniki.

Na poti ali na plaži bodo zagotovili vaš sodoben stil na vsakem koraku, zraven pa ponujali še popolno udobje in priročnost.

Zato pohitite na najbližji Petrol in v svojem domu ali na naslednjem izletu pričarajte razkošno mehkobo in luksuzni volumen izdelkov Svilanit!


Najbolj brano